Погані та добрі інвертори. Рейтинг!

Добрий день, шукаю відповідь на таке питання.
Іде зарядка конденсаторів в момент включення, великий струм, можливо проводка не дуже або контакт десь поганий і маємо падіння напруги

Добрий день, шукаю відповідь на таке питання. Підключаю квартиру на звичайний інвертер, не важливо якого виробника чи потужності і завжди отаке: коли всавляю в резетку любий блок живлення телефон чи ноутбук - вольтаж падає до 170в на долю секунди, реле напруги на котлі наприклад спрацьовує або якшо котел працює чути як насос збавляє на секунду обороти.
Якщо не важливо який інвертор, то також не важливо як він і підключений. У такому разі може бути що завгодно. Електрика це дуже просто. Якщо підключаеш проавільно, то все працює.

Добрий день, шукаю відповідь на таке питання. Підключаю квартиру на звичайний інвертер, не важливо якого виробника чи потужності і завжди отаке: коли всавляю в резетку любий блок живлення телефон чи ноутбук - вольтаж падає до 170в на долю секунди, реле напруги на котлі наприклад спрацьовує або якшо котел працює чути як насос збавляє на секунду обороти.
в вас тухла проводка до квартири. Надто тонкі дроти і не стяують стартові напруги. В мене падає з 230 до 210В коли включаю 3.5 кВт.
Мабуть треба міняти від щитка.
Спробуйте заміряти без навантаження і повключати усе, скільки буде вольт.

в вас тухла проводка до квартири. Надто тонкі дроти і не стяують стартові напруги. В мене падає з 230 до 210В коли включаю 3.5 кВт.
Мабуть треба міняти від щитка.
Спробуйте заміряти без навантаження і повключати усе, скільки буде вольт.
нє. в мене навантаження майже ноль, просто втикаю блок живлення в холосту, без нагрузки. Зарадка телефона.

Іде зарядка конденсаторів в момент включення, великий струм, можливо проводка не дуже або контакт десь поганий і маємо падіння напруги
Про конденсатори думав, але якшо витягнути ту ж наприклад (зарядку телефона) і запхати знов то то саме, тупо так постійно.
І забув уточнити, якшо включити шось інше, міксер, мікрохмильовку, холодильник то просадок нема. тільки від блоків живлення таке.

якшо витягнути ту ж наприклад (зарядку телефона) і запхати знов то то саме
ну так як вставляете конденсатори ж знову повинні зарядитися, чи не так?
коротше це стрибок струму а напруга десь падає. підтягніть контакти в інверторі та щитку для початку

ну так як вставляете конденсатори ж знову повинні зарядитися, чи не так?
коротше це стрибок струму а напруга десь падає. підтягніть контакти в інверторі та щитку для початку
І забув уточнити в головному пості
, якшо включити шось інше, міксер, мікрохмильовку, холодильник то просадок нема. тільки від блоків живлення таке.

Victron MultiPlus Compact 12/800/35 за півроку особливо не докучав, зараз приїхав на 3000/48 поки не вирішив переходити або залишитись на 12в, їх теж вистачало

в наявності 2 апарати . Growatt 5000es версія 3.5 квт (була і така) Вибиває вище 4 квт. З недоліків гудить. потребує homeassistant для більшої зручності.
Deye 6квт. До навантаження від сонця 1.5квт тихий. Коли вентилятори працюють теж гудить. Люблять його наші інсталятори через зручність віддаленого налаштування і дурнестійкість. В якості поганої мережі потребує стабілізатора квант чи вольтер (тирісторні не працюють). Має 7 режимів роботи в залежності від часу доби (В мене виродились а 4 : ранок день вечір , нічний тариф). Є неприємний баг , в якості депфера при зарядженій батареї використовує мережу. Багатий функціонал (часто надлишковий) і відповідно висока ціна.

Про конденсатори думав, але якшо витягнути ту ж наприклад (зарядку телефона) і запхати знов то то саме, тупо так постійно.
І забув уточнити, якшо включити шось інше, міксер, мікрохмильовку, холодильник то просадок нема. тільки від блоків живлення таке.
Ваш інвертор явно нелюбить реактивну складову , а імпульсні БП це і є реактивне навантаження, очевидно виробник зекономив на вихідному фільтрі в інверторі. реактивне навантаження якраз і створює такі просадки . Я таких просадок від зарядки телефону навіть на своєму 500Вт му упсові небачив. за 5кВт взагалі мовчу, Другий варіант можливо у вас банально проблеми з проводкою.

Останнє редагування:
В якості поганої мережі потребує стабілізатора квант чи вольтер (тирісторні не працюють)
Працюють, але тільки у режимі без продажу.

Є неприємний баг , в якості депфера при зарядженій батареї використовує мережу.
Це не баг - це перевага, як на мене. Він розвантажує перетворювач від імпульсних навантажень. Це значно підвищує живучість. І так вміють не тільки Deye.

Це не баг - це перевага, як на мене. Він розвантажує перетворювач від імпульсних навантажень. Це значно підвищує живучість. І так вміють не тільки Deye.
У меня стоит 9квт тиристорный стабилизатор УКРТЕХНОЛОГИЯ, после него подключен вход инвертора. Ни каких проблем. Электроэнергию не продаю.

У меня стоит 9квт тиристорный стабилизатор УКРТЕХНОЛОГИЯ, после него подключен вход инвертора. Ни каких проблем. Электроэнергию не продаю.
Ви не один такий, саме Укртехнологія трифазна працює з однофазною 8-кою Deye у одного з блогерів ютьюба. Він стверджує, що його стаб двонаправлений, хоча в мене є сумнів щодо цього. Здається Bokogriy Life у нього канал зветься.

Останнє редагування:
Ви не один такий, саме Укртехнологія трифазна працює з однофазною 8-кою Deye у одного з блогерів ютьюба. Він стверджує, що його стаб двонаправлений, хоча в мене є сумнів щодо цього. Здається Bokogriy Life у нього канал зветься.
на тиристорах не может быть дво направленным.

виключено стоїть 0. Тирісторний постійно клацав ступенями так що переходило в тріск. Формально працює, але краще не користуватись. Напруга від обленерго гуляє в мене без стабілізатора ніяк. Купив квант це ще 30 тисяч гривень до ціни рішення.

Якась дивна перевага часткова. Якщо акумулятор не заряджений то в випадку зростання навантаження дея чесно бере більше від панелей чи від акумулятора. Як тільки акумулятор зарядився то лізе в мережу.

Я чесно пробував реалізувати практично всі переваги Дея (крім продажу ) і вони або виродились неможливо їх використати без великих капіталовкладень.

Якась дивна перевага часткова. Якщо акумулятор не заряджений то в випадку зростання навантаження дея чесно бере більше від панелей чи від акумулятора. Як тільки акумулятор зарядився то лізе в мережу.
Що ви маєте на увазі? Графік з моніторинга можете заскрінити?

Я чесно пробував реалізувати практично всі переваги Дея (крім продажу ) і вони або виродились неможливо їх використати без великих капіталовкладень.
Отут, якщо можна, хотілося би більш розгорнутого тексту. Бо цікаво ))

Назад
Угорі