FAQ Рейтинг гібридних інверторів. Доповнюється та оновлюється

Вообще по классике входное (минимальное) напряжение входа МППТ должно быть U питания + 2-5в. Странно что на сайте производителя не т максимального тока по входу МППТ. В описании модели у продавцов указан ток - не более 18А. Возможно в руководстве был указан. Но на сайте д.б обязательно. Если у Вас есть этот инвертор - какую мощность макс. удалось получить по выходу АС, при работе от солнечных панелей? И по каким признакам видно, что он выше 30В не берет?
я с него начинал стоить солнечную систему 4шт 585вт панели 2 паралель 2 последовательно - дело было летом, в итоге больше 700ватт он не выдавал, как сейчас помню напряжение с панелей было 30в, а ток он брал все 20А... через неделю игр поменял на 3,6 томматеч чина - там 4 панели выдали до 2квт (без угла в 25-30градусов - крепления еще не делались)... кстати кто-то даже говорил что на него 3 панели ставят и суммируют ток до 30А, а напряжение оставляют = одной панели... проверять теорию не было желания - по мануалу все должно было быть более-менее... но на практике было совсем по другому...
сейчас уже сменил на 6квт инвертор и 300ач 48в батарейку - все течет все меняется и панелей с 4шт до 7шт увеличилось...

З понеділка буду підключати felicity. Побачимо шо там
Батарейки їх мені сподобались
підключав Felicity дешеву серію IVEM
НЕ подобалась
вона трохи краще ніж більшість Voltronic
але - хотілося би краще. До LuxPower не дотягує
хоча - дешевше.
Ну і укр гарантія - теж +

підключав Felicity дешеву серію IVEM
НЕ подобалась
вона трохи краще ніж більшість Voltronic
але - хотілося би краще. До LuxPower не дотягує
хоча - дешевше.
Ну і укр гарантія - теж +
А конкретно - що сподобалось, а що ні?

А конкретно - що сподобалось, а що ні?
Сподобалася - гарантія. Ну і виконання.
Ціна як для таких можливостей - не найкраща.
А так - звичайний Voltronic
Ну і WiFi монітринг теоретично там є, а практично - я не зміг знайти)))
Не сподобалося - працює лише з батареями Felicity

Спробуйте підключитись до Tuya/Smart Life
Деякі клони Вольтроників практикують такий "моніторінг для галочки"

Що, режиму USE нема? Тоді зовсім відстій.

Як на мене, для клонів Вольтроників суттєво підвищує рейтінг присутність в меню таймерів пріоритетів.

Сподобалася - гарантія. Ну і виконання.
Ціна як для таких можливостей - не найкраща.
А так - звичайний Voltronic
Это Вы еще не сталкивались с гарантийным случаем.

На мою думку ідеальний варіант по ціна/функціонал LuxPower SNA6000. В особливості наявності CAN протоколу. Дешевше до 6 кВт. зараз немає. Працює при перенавантаженнях, було відключення батареї в ручну під час роботи, все витримав. Думав що накриється. З недоліків тільки шум вентиляторів.

LuxPower SNA5000 користуюсь місяць
Здатність до перевантаження-- 150% але його 5кВт це 2-х кратний запас мого спиживання і так
Швидкість переключення на резервне живлення-- 10-20мс перевірить немає чим але перемикає гладко і швидко, холодильник не помічає.
Робота з генератором-- так але ще не пробував треба окрему розетку вести на вхід для GEN
Можливість до паралельної роботи декількох інверторів-- так
Розширений перелік АКБ з якими інвертор сумісний-- в списку зо два десятки виробників з jikong bms проблем немає
«Підміс» мережі та експорт -- так, так, але ще немає панелей
Кількість МППТ трекерів- 2шт з можливістю паралелить і режим DC .
Нормальна робота послідовно з стабілізатором або вбудований стабілізатор-- невідомо, встроєного стаба немає
Робота без акумулятора-- так перевіряв працює,
Байпас--так
Щоб витримував імпульси індуктивного навантаження-- холодильник баре на старті ~1500Вт, стартує без проблем і від мережі і акб.
Моніторинг - через смартфон напряму по WiFi або через інтернет або ПК через інтернет. і налаштування теж через смарт або ПК.
дисплей-є досить інформативний
шум- понад 200Вт включає кулера, регулює по навантаженню, навіть якщо температура середовища +10 шумить сильно.
ККД-93%
Рівень власного споживання- до 60Вт
Сертифікація (хоча б міжнародна)-- вроді є
Наявність AFCI (контроль дуги)-- немає але автомат в AFCI можна докупить окремо це не проблема..
Can шина є, з JK BMS працює по протоколу Luxpower.

Останнє редагування:
Підкажіть як новачку! Я збираюсь збудувати гіб.ст. на 15 квт (може більше) під зелений тариф, пропонують крім Deye, в основному Solax та Prosolax, їх нема в Вашому рейтингу, що іх краще не розглядати?

Підкажіть як новачку! Я збираюсь збудувати гіб.ст. на 15 квт (може більше) під зелений тариф, пропонують крім Deye, в основному Solax та Prosolax, їх нема в Вашому рейтингу, що іх краще не розглядати?
Нормальна техніка, співставна з Deye.

За вас ніхто вибір не зробить.
Ця справа для мене нова! Знань майже ноль! Тому питаю в досвідченних користувачів - що я втрачу чи отримаю вибираючи між цими виробниками чи варто взагалі дивитись в іншу сторону?

Ця справа для мене нова! Знань майже ноль! Тому питаю в досвідченних користувачів - що я втрачу чи отримаю вибираючи між цими виробниками чи варто взагалі дивитись в іншу сторону?
Вам не користувачів питати треба. Інвертори класу Solax/Deye не міняють раз у півроку. Вони працюють собі та й годі. Вам до інсталяторів, у них хоч якась статистика має бути.

• Like
Реакції: Gad
ще не дійшли руки. Не самі популярні, але це не значить погані

• Like
Реакції: Gad
Назад
Угорі