PowMr помилка 05, 03

kokis

Tier3
Реєстрування
27 Вер 2024
Дописи
12
Бали
1
Сонячні панелі
-
Інвертор
PowMr pow-hvm 10.2m
Доброго. Є інвертор PowMr pow-hvm 10.2m там дві бататері Pylontech US5000. Сонячних паненелей поки немає. Інвертор та батереї зєднані BMS по RS485. На батарея ADD перемикач 1 в оложені ON.
Так от коли батареї зараджаються до 100% відразу вилітає 5 помилка перегрів копоненту, через деякий час зникає. Раз на добу чи на дві доби вилітає помилка 03 шо типу батарея перезаряджена і вимикає все живлення. Хотілось би зрозуміти що з цим робити і хто з цим може допоогти?
1727941981911.png1727942026441.png1727942047305.png

або підкажіть можливо де є спеціаліст з налаштування, щоб приїхав і все зробив так як треба

Доброго. Є інвертор PowMr pow-hvm 10.2m там дві бататері Pylontech US5000. Сонячних паненелей поки немає. Інвертор та батереї зєднані BMS по RS485. На батарея ADD перемикач 1 в оложені ON.
Так от коли батареї зараджаються до 100% відразу вилітає 5 помилка перегрів копоненту, через деякий час зникає. Раз на добу чи на дві доби вилітає помилка 03 шо типу батарея перезаряджена і вимикає все живлення. Хотілось би зрозуміти що з цим робити і хто з цим може допоогти?
Переглянути вкладення 4461Переглянути вкладення 4462Переглянути вкладення 4463
Вітаю. Ви рішили цю проблему?

або підкажіть можливо де є спеціаліст з налаштування, щоб приїхав і все зробив так як треба
думаю тут питання не в спеціалісті, а в якомусь тонкому налаштуванні, або ж у бочині спілкування інвертоар і батарейки. Та ж сама поведінка і у мене на ПовМр -6,2. Написав на мейл підтримки повмр, запросили відео. Відправив. Чекаю що скажуть

думаю тут питання не в спеціалісті, а в якомусь тонкому налаштуванні, або ж у бочині спілкування інвертоар і батарейки. Та ж сама поведінка і у мене на ПовМр -6,2. Написав на мейл підтримки повмр, запросили відео. Відправив. Чекаю що скажуть
та шось по тонкому налаштуванню не зрозуміло, воно ж по ідеї має працювати: "підєднайте до бмс, щоб працювадло точніше". надіємось, що домоможуть.

та шось по тонкому налаштуванню не зрозуміло, воно ж по ідеї має працювати: "підєднайте до бмс, щоб працювадло точніше". надіємось, що домоможуть.
Там коли ставиш LIL у 05 пункті налаштувань, то стають доступними ще 42 і 43 пункти меню, але по ним немає ніяких згадок у мануалі.

Там коли ставиш LIL у 05 пункті налаштувань, то стають доступними ще 42 і 43 пункти меню, але по ним немає ніяких згадок у мануалі.
в мене 42 є в мануалі, а от додаються 43,44 і 45. пробували 43 ставити в "49"?

Вкладення

• powmr43prog.jpg
    powmr43prog.jpg
    1,2 Mб · Перегляди: 15
Доброго дня. Є PowMr 6.2 і пара Pilontech 5000.
Наскільки я зрозумів особливо їх подружити між собою ще придумали як.
Питання в наступному, хто які налаштування виставляв у 26-27 пункті.
Я виставив у 26му 53в, у 27му --52.5в.
Індикація на акумах показує що заряджені, а інвертор крутить вентилятори і пробуж їх заряджати дальше.
У кого які налаштування на інверторі? Бо наскільки я розумію коли акум заряджений інвертор має перебувати у стані очікування.

Панелей нема, використовується як упс через авр.

.

Останнє редагування:
в мене наступні налаштування.
Bulk Charging Voltage (26) – 53.5
Floating Charging Voltage (27) – 52.5
А коли індикація на акумі перестає блимати, інвертор перестає давати заряд і вимикає вентилятори?

А коли індикація на акумі перестає блимати, інвертор перестає давати заряд і вимикає вентилятори?
індикація періодично загоряється, я так зрозумів то бмс акумів між собою спілкується, ну інвертор вимикає вентилятори

А у Вас зараз підключений RS485? Чи без нього в режимі USE?

в режимі Use

Щодо вентиляторів і їх роботи/шуму. Після першої ж перевірки роботи інвертора в режимі заряду батареї вже через 2 хв завивань я зняв його, поклав на стіл і почав встановлювати плати керування обертів вентиляторів в залежності від температури. Бо інакше було неможливо знаходитися в квартирі під час заряджання. Після встановлення і налаштування - все тихенько і прохолодно. Вентилятор крутиться на мінімальних обертах майже без шуму.

Щодо відповіді китайців по 05 помилці: роблять здивоване обличчя)) Особливо коли я їм написав, що не тільки на моєму 6,2, а і на 10,2 версії однакова поведінка. Запросили відео де на soc <100% працює без помилки і потім при досягненні 100 як вилітає помилка. Сьогодні ввечері буду підловлювати момент

Щодо вентиляторів і їх роботи/шуму. Після першої ж перевірки роботи інвертора в режимі заряду батареї вже через 2 хв завивань я зняв його, поклав на стіл і почав встановлювати плати керування обертів вентиляторів в залежності від температури. Бо інакше було неможливо знаходитися в квартирі під час заряджання. Після встановлення і налаштування - все тихенько і прохолодно. Вентилятор крутиться на мінімальних обертах майже без шуму.
Та тут на шум пофіг, стоїть на веранді.
Тут питання в тому що акуми показують що вони заряджені(індикатор на шкалі заряду не моргає) , а інвертор їх дальше пробує зарядити....

Назад
Угорі