- Реєстрування
- 21 Кві 2021
- Дописи
- 1.046
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- JA SOLAR
- Інвертор
- SUN2000 33KTL-A
у всіх клонів вольтроніка якшо я не помиляюсьУ моєму інверторі Victor 6,2kw є ніби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
у всіх клонів вольтроніка якшо я не помиляюсьУ моєму інверторі Victor 6,2kw є ніби.
А аккумулятор у вас "бездонный" по емкости? Так инвертор есть у вас? Включайте. Иначе так и не узнаете, потянет или нет? И другим расскажете.Є культиватор типу rztk2500 на 1ф двигуні 2.5 китайських кВт, чи зможе його розкачати інвертор 3.2 китайських кВт 24v? Так щоб у режимі з перекурами можна було години 4 орати?Переглянути вкладення 8169
Навряд, пускових струмів там буде на всі 5 кВт, або ставити плавний пуск на культиватордвигуні 2.5 китайських кВт, чи зможе його розкачати інвертор 3.2 китайських кВт 24v?
Він ж не в робочому навантаженні буде вмикатись, там зчеплення є яке ніяке, а в описах до інверторів пишуть що можуть тримати пікові навантаження до 6квт. Ну поки що вирішив замовити ось такий та акуми 8шт ліфер 300а/г catl. Буду пробувати як вище пишуть. Ну мабуть треба поступово спочатку мотор на 1 кВт спробувати. Можна ще мотузком пускати як трактор щоб розкрутити двигун)Навряд, пускових струмів там буде на всі 5 кВт, або ставити плавний пуск на культиватор
в мене насосна станція на 1 Квт міряв пусковий струм - 18 Амперспочатку мотор на 1 кВт спробувати
По европейским стандартам плавный пуск должен быть у всех мощных инструментов. Но лучше сменить инвертор и добавить аккумуляторов. 24 В это промежуточный этап. Перейдете на 48В, такие вопросы отпадут сами собой. Через 4 часа работы культиватором , если не сгорит, то можно на нем жарить яичницу. Скорее будет первый вариант.Навряд, пускових струмів там буде на всі 5 кВт, або ставити плавний пуск на культиватор
Я ж кажу у мене насосна станція на шильдику 1 кВт пусковий струм 18 а це майже 4 кВт, при роботі бере як треба 5 , 6Мощность движка на шильдике - это по сути ток КЗ.
Мотор при старті бере великий пусковий струм, раджу вам поставити на мотор ось цей коробок для плавного пуску двигуна, передивився багато варіантів і прийшов висновку, що цей пристрій є кращим варіантом ціна якість, є моделі на різні потужності і є моделі плавний пуск і плавний пуск і плавна зупинка, ось різні відео про цей пристрій:Є культиватор типу rztk2500 на 1ф двигуні 2.5 китайських кВт, чи зможе його розкачати інвертор 3.2 китайських кВт 24v? Так щоб у режимі з перекурами можна було години 4 орати?Переглянути вкладення 8169
Візуально це клон Вольтроніка. Моніторинг в них через отой СОМ порт. За моєю статистикою там з великою ймовірністю буде один з трьох протоколів: PIP Solar, PowMr Modbus або Anenji Modbus. Збирати статистику за допомогую даталогера, Home Assistant, Solar Assistant або ноутбука з MultiSIBControl якщо там перший протокол. При купівлі даталогера напишіть китайцю який інвертор і вони пришлють з потрібним протоколом.Є такий інвертор - "Зарядний інвертор REDBO RB5548-5-100A-N"
"svarmarket.com.ua/zarydnyy-invertor-redbo-rb5548-5-100a-n-5500vt"
Хто може підсказати: чий це клон, як підключити моніторинг (чи Wi-Fi, чи кабель) ?
Виходячи з опису та практичного користування, Wi-Fi в ньому відсутній.
Они такие же авторизированные как мастерская из любой подворотни. Авторизированный сервисный центр обладает доступом к схемотехнике и поставке запчастей. А украинские - нет (в части инверторов). С другой стороны, производится масса инверторов. Не сошел свет клином только на Аксиоме? У наших людей чешутся руки влезть в какую то Халєпу, а потом с упорством вылазить из нее.Так у них цена заоблачная и модельный ряд стоит на месте. А человеку свойственно наступать на "грабли" и идти своей дорогой.