Режим підмішування і зелений тариф в off-line гібридах, як вплива на вхідну напругу?

я писав підтримці люксповера про DC режим PV входу, там сказали що це для підключення від джерела змінного струму перетвореного в постійний.
Якщо ми вірно розуміємо китайців (іноді це просто не можливо :)) то повинно працювати. Але далеко не у всіх інверторів є такий режим.

Якщо ми вірно розуміємо китайців (іноді це просто не можливо :)) то повинно працювати. Але далеко не у всіх інверторів є такий режим.
Я написав ще один запить щоб конкретно розжували, чи правильно я їх зрозумів чи ні, отримаю відповідь відпишу. і ще запитав що до гарантії при підключенні сомозборної акб, бо цей момент мене особо напрягає. що "несумісна акб знімає інвертор з гарантії."

Останнє редагування:

Kalan2024

Вам попередження - поки усне і без санкцій))
Прошу Вас - майте трохи поваги до учасників форуму.

Аналогічне прохання - до всіх учасників форуму.
Не будемо опускатися до рівня русні (не дай боже))))

Останнє редагування:

Kalan2024

Вам попередження - поки усне і без санкцій))
Прошу Вас - майте трохи поваги до учасників форуму.

Аналогічне прохання - до всіх учасників форуму.
Не будемо опускатися до рівня русні (не дай боже))))
і за що нені попередження?

і за що нені попередження?
хіба я не пояснив?
ок))
Ви безперечно людина розумна і безперечно маєте знання по темі.
Але нам всім це не дає ніякого права ображати своїх співрозмовників.
Навіть переходом на особистості чи обговоренням особистих якостей.
Тим більше наша безумовно інтелектуальна бесіда перетворюється в срач.
А такому тут не місце.

ну і далі я написав - аналогічне прохання до всіх учасників.
Що якби натякає на невідповідну поведінку інших форумчан.

Далі - все що не по темі - буде нещадно чиститись.
Я тут стаю на сторону читачів форуму - людей, що приходять сюди за
знаннями і вимушені їх шукати серед якихось суперечок.

Так зрозуміло?)))

хіба я не пояснив?
ок))
Ви безперечно людина розумна і безперечно маєте знання по темі.
Але нам всім це не дає ніякого права ображати своїх співрозмовників.
Навіть переходом на особистості чи обговоренням особистих якостей.
Тим більше наша безумовно інтелектуальна бесіда перетворюється в срач.
А такому тут не місце.

ну і далі я написав - аналогічне прохання до всіх учасників.
Що якби натякає на невідповідну поведінку інших форумчан.

Далі - все що не по темі - буде нещадно чиститись.
Я тут стаю на сторону читачів форуму - людей, що приходять сюди за
знаннями і вимушені їх шукати серед якихось суперечок.

Так зрозуміло?)))
зрозуміло,

Потестив я SUF на своєму Аненджі
Почав ЗТ підключення.
і ось маю... хоча на старті РЕС казав "не треба сертифікат".

.....Товариство - хто може допомогти з "пошуком" (поділитись) сертифікату на інвертор ANENJI ANJ-6200-48V, чи "взагалі на інвертор ANENJI" . ЧИ "лист" "Висновок" (кого чого? - мабуть більш-менш профільної "організації") про те, що ці інвертори не підлягають сертифікації... РЕС (РЕМ) сказав, що навіть такі сертифікати "бачив" - просто на марку, без вказівки моделі. Стартував я процес ЗТ... На початку - сказали "не треба" сертифікати... А зараз - знайдіть.
"Вимоги" - згоден, трохи "плаваючі"... Але потрібен так я рзумію "хоч якийсь папірець" на вказану тему. РЕМ досить адекватно відноситься, і є шанс підключитись... Але от така халепа.

Добрий вечір,щасливі власники off-line гібридів, будь ласка опишіть що відбувається з вхідною напругою коли інвертор врубає режим підмішування, на скіки вона задирається догори і чи задирається? Особливо коли наприклад в день і так 245В а то і більше і тут вийшло сонце включається підмішування то в теорії може піднятися і ще вище так як фаза розвантажується, і чи взагалі режим підмісу працює при високих напругах в off-line гібридах?
Опишіть такі випадки і при низьких напругах теж, коли наприклад вхід просів до 190в, на скіки інвертор підніме чи взагалі не підніме, я неможу ніяк вирішить брать on-line гібрид (NetPRO Phaeton-II 5KW ), чи off-line гібрид (Luxpower sna5000) до якого напевно доведеться щей стабілізатор on-line брати а це ще +20тис грн. Бо маю дуже сильні коливання в мережі на протязі дня.
Окремо опишіть на скіки задирає напругу коли іде продаж в розетку по зеленому тарифу однофазного гібрида і знову ж чи продає в мережу якщо там і так уже 250в, і якої потужності сонячне поле використовується. Дякую.
Як на мене - тут "усе намішано" у питанні.
"Підмішування" - це що? Якщо з мережі собі і підмішувати сонце - напруга усе одно буде такою як з мережі, включається режим байпас. Інвертор працює у байпасі передає мережу у дім, і додає сонце по тій же напрузі.

"у мережу" - SUF режим (Сонце, мережа, фідбек) -- інвертор піднімає напругу "скільки треба" (йому) - щоб закачати наявну потужість у мережу .. Я пробував по різному. Буде піднімати напругу настільки - наскільки це залежить від самої мережі, її опору. Пряму пропорцію бачу - наскільки "просідає" напруга при підключенні 1квт (наватаженні у дім) --- настільки ж її треба інветрору підняти щоб завантажити 1 квт у мережу. Досить пряма пропорція.
у Деі - регулюєтсья віддавання потужність. Але мабуть ефект буде той же.
Писав китайцям мо моєму Аненджі - як зменшити підняття напруги при фідбеку у мережу - навіть відписали , що це неможливо, інвертос сам піднімає настільки, скільки треба щоб закачати (а це я бачив і до 160+ В, вже моя релюшка відключала).

Потестив я SUF на своєму Аненджі
Почав ЗТ підключення.
і ось маю... хоча на старті РЕС казав "не треба сертифікат".

.....Товариство - хто може допомогти з "пошуком" (поділитись) сертифікату на інвертор ANENJI ANJ-6200-48V, чи "взагалі на інвертор ANENJI" . ЧИ "лист" "Висновок" (кого чого? - мабуть більш-менш профільної "організації") про те, що ці інвертори не підлягають сертифікації... РЕС (РЕМ) сказав, що навіть такі сертифікати "бачив" - просто на марку, без вказівки моделі. Стартував я процес ЗТ... На початку - сказали "не треба" сертифікати... А зараз - знайдіть.
"Вимоги" - згоден, трохи "плаваючі"... Але потрібен так я рзумію "хоч якийсь папірець" на вказану тему. РЕМ досить адекватно відноситься, і є шанс підключитись... Але от така халепа.

Вкладення

• IMG_20251204_002304.jpg
    IMG_20251204_002304.jpg
    654,2 Кб · Перегляди: 10
Будь ласка, скажіть, -- який режим меню у гібридних інв. - щодо генерації у мережу? Яке це налаштування у меню, як це працює?
Отримав ANENJI 6.2KW 48V - вивчаю мануал, чи генерує він у мережу, під ЗТ. Неочевидно це. Може взагалі не генерує?
Прошу допомоги. Дякую.
А нельзя было МАНУАЛ прочитать перед покупеой?

Назад
Угорі