чому би нів % считать не совсем верно. У кого то тариф один, у кого то другой. А платят фиксированную суму в грн
% показують середню по областям, в ідеалі писати і % і ціну за 1кВ, тоді буде всім зрозуміло
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
чому би нів % считать не совсем верно. У кого то тариф один, у кого то другой. А платят фиксированную суму в грн
В кожного свій тариф. А платять по однаковому тарифучому би ні
% показують середню по областям, в ідеалі писати і % і ціну за 1кВ, тоді буде всім зрозуміло
Як це свій тариф?В кожного свій тариф. А платять по однаковому тарифу
Так. Тим хто запускався в 16, платять по 0.2, мені по 0.186, комусь по 0.165Як це свій тариф?
Всім по зеленому плать однаково 4грн +- а відсотки оплат різні
ПонявТак. Тим хто запускався в 16, платять по 0.2, мені по 0.186, комусь по 0.165
ЛідериХарьковская область, заплатили за апрель.
По цене 0,92грн за
І це все за останні 2 неділі?Точно.
была полная выплата за февраль сумма совпадала с актом, потом частичная оплата за март, и вот теперь за апрель.
как то слишком оперативно. А какой тариф был за март?Точно.
была полная выплата за февраль сумма совпадала с актом, потом частичная оплата за март, и вот теперь за апрель.
А це дуже цікаво... Я теж це помітив. ПДФО ж сплачується з отриманого доходу. А не з боргових зобов'язань.Волинь
Виплатили за березень 43% від тарифу (враховуючи відмінусовані податки)
Доречі, податки утримано з усієї нарахованої суми, а не з гарантованої виплати.
Відповідно мусять оплатити. І напевно в рамках календарного року? Дійсно, не зрозумілоА це дуже цікаво... Я теж це помітив. ПДФО ж сплачується з отриманого доходу. А не з боргових зобов'язань.
у меня откуда то данные 0,92 грн за март. Може 0,67 за апрель?0
0.67грн за киловатт
Да, все верно. Налоги удержаны и распределены - 1,5% военный, 18% - по месту регистрации станции (с этого года), а часть оставшейся (не выплаченной) суммы (нашего с вами заработка) направлены на помощь армии. Война закончится - обещают вернутьВолинь
Виплатили за березень 43% від тарифу (враховуючи відмінусовані податки)
Доречі, податки утримано з усієї нарахованої суми, а не з гарантованої виплати.
Дуже цікаво було б почитати, саме про направлення коштів на допомогу ЗСУ. Це ви десь читали? Чи це ваша особиста думка?Да, все верно. Налоги удержаны и распределены - 1,5% военный, 18% - по месту регистрации станции (с этого года), а часть оставшейся (не выплаченной) суммы (нашего с вами заработка) направлены на помощь армии. Война закончится - обещают вернуть
Читал, если найду - скину сюдаДуже цікаво було б почитати, саме про направлення коштів на допомогу ЗСУ. Це ви десь читали? Чи це ваша особиста думка?
В этом видеоЧитал, если найду - скину сюда
С постановами разобрался, теперь бы с их законностью разобраться...Приветствую.
Что-то я потерялся в схемах и формулах оплаты.
У меня тариф 0,18 Евро/кВт
Май 2022 - тариф 5,5685 без НДС
С февраля по Апрель так же 5,5685
Это что-то изменилось в законодательстве?