Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Может. Я вот в селе не был с НГ, а свет за свет намалевалиСумская область.
Сегодня пришли деньги.Получается по 1,81 грн.Такое разве может быть?
Без ошибки.
Я не жил, свет не пользовал. А 200 грн приписали.кВт.Получается:если более,то проплата по области более 100
Я думаю у вашому випадку було до оплачено кошти за попередні періоди. Вони напевно рахують : (усі кошти, що зайшли на р/р за е/е за місяць)/(к-ть відпущених кВт*1.68) І тому вийшов тариф більше 100%, бо дехто оплатив старі борги.Даже не понял о чем вы)
Я думал что сейчас тариф не может быть более 1,68 грн за кВт.Получается:если более,то проплата по области более 100 %.Может начинают больше долгов оплачивать по потреблению.
В мене є тут в документахНапишіть будь ласка , у кого є особистий кабінет у електропостачанні, як зробити щоб акти за вироблену е.е . там відображались? Чи це можливо?
Ні. Контроллери там ходять регулярно.Я думаю у вашому випадку було до оплачено кошти за попередні періоди. Вони напевно рахують : (усі кошти, що зайшли на р/р за е/е за місяць)/(к-ть відпущених кВт*1.68) І тому вийшов тариф більше 100%, бо дехто оплатив старі борги.
Так все вірно, вчора прийшла виплата по 2,12 грн/кВтДнепр обл. нарахували за травень по 2.12 грн/кВт, це вже на руки