Розрахунок за вироблену електричну енергію

Прохання приєднуватись, та писати скарги

Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи були вже виплати по Дніпропетровській області за Травень 2023р. та борг за Червень 2022р.
Наскільки я розумію борг за червень 2022р. повинні були виплатити до 25.06. 2023р
До якого числа повинні були надійти виплати за травень 2023?

Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи були вже виплати по Дніпропетровській області за Травень 2023р. та борг за Червень 2022р.
Наскільки я розумію борг за червень 2022р. повинні були виплатити до 25.06. 2023р
До якого числа повинні були надійти виплати за травень 2023?
Ще не було нічого

Прохання приєднуватись, та писати скарги

Поясніть, будь ласка, яа цю скаргу заповнювати. Не дае внести змінювання.

Ченігівська обл. За травень 23 року (Енера Чернігів) нічого не заплатили! "суки" як з цим боротись, договорних забовьязень не виконуюсь. Чего чекати, требо щось робити.

Ченігівська обл. За травень 23 року (Енера Чернігів) нічого не заплатили! "суки" як з цим боротись, договорних забовьязень не виконуюсь. Чего чекати, требо щось робити.
Спочатку скарга, потім судовий позов. Інших спосабів немає.
Шаблон скарги адмін форуму розмістив вище.

усі говорять (рада, влади і т.д.) майбутне за зеленою енергетикою, ідемо у Европу, требо більше віробляти сонячної та ветрової енергетики! І що? де ця зацікавленність? Де підтримка? Таке враження що держава Україна це одне а влада - це друге, щоб як гірше для народу.

і не тільки вам чернівецька нічим не краща , знову наї...али

Поясніть, будь ласка, яа цю скаргу заповнювати. Не дае внести змінювання.
Тому що вона для всіх, а не для вас.
Скачати, заповнити відправити.
Зробити копію, заповнити відправти
якось так

Чернігівська. Сьогодні прийшло 20% боргу за червень (июнь) 22р. Ну и жлобьё эта "Энера Ченигов"! Директор Енери мабудь відпочивае на курортах і йому грошей не висточає, требо залізти у мою кішеню.

Тільки що підрахував: як що взяти наші кошти, скажемо 1млн.грн., положити на 1 місяц на депозит під 26% річних, через 1 місяц зняти то получиця 21666грн. прибуток собі у кішеню! А як що не на 1 місяц а на 1 рік то це буде 260000грн!!! І це з одного міліона а як що не один!!! Ось чого нам не платять згідно договора своечасно!

Вітаю. Напомніть тариф чи по якому курсу віддають за 22рік.

Шо це дасть
Я брав суму за конкретний місяць 22 року віднімає податки і 0.5% банківську комісію, потім віднімав суму сплачену вже за той місяць і так знаю що має зайти
До копійки все збігається покищо

Дніпро, зайшла оплата за червернь 2022 у повному обсязі

Тариф/ціни залежать від року введення в експлутацію. Всі тарифи можна знайти на сайті НКРЕКП - https://www.nerc.gov.ua/

Наприклад, по вашому питанню цей документ

Шукати можна так

Останнє редагування:
Назад
Угорі