Розрахунок за вироблену електричну енергію

Сумська

Доброго дня, по оплатам боргу за 2022 рік тихо?

Хмельницька обл. повністю закрито травень 2022 та квітень 2023. Виплачували чітко. Але зараз вперше підвисло.

• Like
Реакції: Enko
В нашій країні з законами, які пишуться не для "народу", а для знахабнілих можновладів, які не знають що придумати щоб кинути народ.
Немає віри нікому, не знаєш що далі буде.
"Одні балачки"

Бистро накидали коментів на тему боргів. Це сюжет про борги перед зеленкою на каналі 1+1. Зайшов - жодного коменту у підтримку нашої теми. Я написав. Трудно? Хутко пішли і накалякали щось там про борги!!! На ютубі 1+1 а не тут!!! Потім плачемо що не платять...

Бистро накидали коментів на тему боргів. Це сюжет про борги перед зеленкою на каналі 1+1. Зайшов - жодного коменту у підтримку нашої теми. Я написав. Трудно? Хутко пішли і накалякали щось там про борги!!! На ютубі 1+1 а не тут!!! Потім плачемо що не платять...
Вже написав. Але, думаю, допомоги чекати не варто.

Полтава борг 2022 липень +

Добрий день. Полтава за липень 2022 розрахувалися повністю. У мене вийшло по 4,03 грн

Кропивницький ні за червень ні за липень 2022 не розраховувалися.
Квітень, травень 2023- не повністю, червень взагалі нема, а липень 35%, якось так.

Чернігівська "у дупі" нічого не платять

Кропивницький ні за червень ні за липень 2022 не розраховувалися.
Квітень, травень 2023- не повністю, червень взагалі нема, а липень 35%, якось так.
Брєд якись
Ви впевнені що саме така логіка розрахунку
Чи є призначення платежу

Назад
Угорі