Розрахунок за вироблену електричну енергію

Ви листа їм офіційного писали? Що так стверджуєте?
У них на сайті був лист. З посиланням на постанову де під час карантину постачання не припиняють та штрафні санкції не нараховуються. Якось так...

Житомирська обл . 31.08 зайшли за липень

Ви листа їм офіційного писали? Що так стверджуєте?
я предположил что брешут про форс мажор потому что сами сейчас выставляют пеню за не оплату авансовых платежей

• Like
Реакції: Sats
20ий рік Вас не засмучує? Я написав скаргу у липні, отримав компенсацію (пеню). І вчасно отримав далі кошти.
20 рік мене не засмучує... як і 21..
Скаргу куди писали? Пеню отримали від кого та з яким формулюванням? Пеня тільки за місяць чи і за попередні затримки?
Думаю що багато хто захоче пеню отримати...

20 рік мене не засмучує... як і 21..
Скаргу куди писали? Пеню отримали від кого та з яким формулюванням? Пеня тільки за місяць чи і за попередні затримки?
Думаю що багато хто захоче пеню отримати...
До організації яка сплачує кошти. Формулювання повинне бути у договорі. Пеня за той місяць коли була просрочка. Всі Ваші відповіді повинні бути у договорі на зелений тариф.

посмотрим как в этом месяце начнут оплаты!!по Кривому Рогу сказали сегодня не будет оплат!(

Кто-то слышал что-то почему снова стоим?

Шановні брати за нещастям, у договорі написано до 20го числа включно. Ну в Одесі так точно. Чього ви, панове, чекаєте?

Если Вы все будете Молча сидеть и ждать ахметов так и дальше будет задерживать оплаты по ЗТ.

Очевидно же почему, большая генерация в августе, государству нужно аккумулировать эту сумму денег.
Не всем это так очевидно как Вам. Если у государства нужно что то аккумулировать для того что бы выполнять условия договора то это его проблемы. Если бы меньше крали и зарабатывали на тарифах то и деньги бы были оплачивать ЗТ

Если Вы все будете Молча сидеть и ждать ахметов так и дальше будет задерживать оплаты по ЗТ.
Поделіться зразками заяв тих, та куди ви писали з приводу своєчасних оплат актів. Дякую.

Назад
Угорі