- Реєстрування
- 21 Кві 2021
- Дописи
- 945
- Бали
- 93
- Сонячні панелі
- JA SOLAR
- Інвертор
- SUN2000 33KTL-A
я собі купив.З'явилась вже версія з LCD ?
Навіть за 240 щоб швидше)
завтра приїде - буду робити на нього коробочку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я собі купив.З'явилась вже версія з LCD ?
Насправді міняється. Від них залежить швидкість авторегулювання. Поставте К1=1 і він буде "пів дня" шукати ту точку МРРТ, а якщо поставити 100, то може і проскакувати її. Як я вже писав на сайті, підбір коефіцієнтів в PID системах авторегулювання, то своєрідна "магія". Для лінійних стаціонарних систем якісь алгоритми є. Але у нас система і нелінійна, і нестаціонарна. Тому тут тільки простий перебір - потроху міняємо і дивимось на результат. Причому дивись треба в динаміці. Це коли навантаження інвертора різко додається або знижується. Або сонце різко зайшло за хмару, або вийшло. Для більшості систем, я думаю, можна залишити заводські налаштування.Добрый день. Вопрос про коэффициенты регулятора. Те значения, которые установлены вами самые актуальные, или их надо подрегулировать? Если нужно, то какой алгоритм. Изменяю их, ничего не меняется. Заранее большое спасибо.
Спасибо. Про К1 понял. А К2 за что отвечает?Насправді міняється. Від них залежить швидкість авторегулювання. Поставте К1=1 і він буде "пів дня" шукати ту точку МРРТ, а якщо поставити 100, то може і проскакувати її. Як я вже писав на сайті, підбір коефіцієнтів в PID системах авторегулювання, то своєрідна "магія". Для лінійних стаціонарних систем якісь алгоритми є. Але у нас система і нелінійна, і нестаціонарна. Тому тут тільки простий перебір - потроху міняємо і дивимось на результат. Причому дивись треба в динаміці. Це коли навантаження інвертора різко додається або знижується. Або сонце різко зайшло за хмару, або вийшло. Для більшості систем, я думаю, можна залишити заводські налаштування.
А чому не зробити авто оновлення застосунку?Посилання на новий застосунок http://solarvampire.net/FW/BtControl702.apk
За динаміку при невеликих змінах потужності. Його можна не чіпати.Спасибо. Про К1 понял. А К2 за что отвечает?
Тому що це зовсім інший застосунок. І це ще тестова версія.А чому не зробити авто оновлення застосунку?
Ещё раз большое спасибо.За динаміку при невеликих змінах потужності. Його можна не чіпати.
У мене схожа ситуація коли я підключаю в режимі підслуховування програми MultiSIBcontrol. інколи дані коректрі інколи якась біліберда а інколи по нулях. я грішив на адаптер USB RS 232, у вас на пряму чи також як підслушка включено?
На прямую без никаких дополнений.У мене схожа ситуація коли я підключаю в режимі підслуховування програми MultiSIBcontrol. інколи дані коректрі інколи якась біліберда а інколи по нулях. я грішив на адаптер USB RS 232, у вас на пряму чи також як підслушка включено?
Кабель вынимал ничего не меняется.Давайте розбиратися.
Можливо це перешкоди по блютузу. Або перешкоди по кабелю. Якщо кабель витягти і вставити глюк зникає чи залишається?
Який у Вас інвертор?
Що зараз помінялось в його режимах? Може зарядка великим струмом іде чи якесь велике навантаження підключилось. Треба знайти причину, а потім з нею боротися.
Это не очень хорошо.Так как в режиме sub когда нагружает бойлер остатками солнечной энергии и солнце прячется, то эти остатки продолжает брать из сети не снижая мощности.
Кабель вынимал ничего не меняется.
РМ 6.2квт.
Зарядка была до 10А.
Бойлер отключил.
После этого установил по новой приложение и процесс установки совпал с окончанием зарядки аккумулятора. После чего глюк практически остановился. Когда ни когда повторяясь, но гораздо реже.
И ещё хотел спросить.
Прибор корректно работает только в режиме sbu?
Так как в режиме sub когда нагружает бойлер остатками солнечной энергии и солнце прячется, то эти остатки продолжает брать из сети не снижая мощности.
Smart Mode 1 то не Модбас. Я починав з нього. Історично в тому протоколі не було CRC. Але потім вони його додали в нових версіях. В мене ніколи сбоїв не було, то перевірку поки вирішив не робити. Але бачу що схоже недарма вони його туди додали. Прийдеться і мені додавати ту перевірку в нових прошивках...Так а питання. Ви ж опрошуєте по модбасу. А там жеж ж CRC. Ви посилки шо - не перевіряєте?)