Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спочатку треба з'ясувати чи працюватиме ваш інвертор з програмами MultiSIBControl чи WatchPower. Молодші Anenji на 4.2 та 6.2кВт мають свій унікальний протокол, який ні з чим крім рідного даталогера та SV701 поки що несумісний. Але 11кВт модель сильно від них відрізняється. Вона всередені має класичну структуру з окремою платою контролера як і в інших клонів Вольтроніка. Тому є надія, що в неї інший протокол. Подивіться яка цифра стоїть на вашому даталогері. Вона задає протокол даталогеру "з коробки". Потім китайці можуть його поміняти дистанційно через інтернет. Але одразу він працюватиме за протоколом відповідно тієї цифри. На молодших Anenji там цифра 7. Також є невелика надія, що ваш інвертор зможе працювати з різними протоколами. Наприклад з'ясувалося, що PowMr 3.2кВт вміє працювати і на своєму Modbus протоколі і за протоколом PIP Solar. Тому він зможе працювати з тими програмами.Дякую, зрозуміло. Тоді буде планшет.
Вибачаюсь що пропустив ваше запитання. ТЕН можна підключати будь якої потужності яку потягне ваш інвертор. Це все визначається потужністю SSR. Наприклад якщо поставити реле на 50А, то можна керувати ТЕНом до 11кВт.Теж цікавлюсь пристроєм, але хочу використовувати його у зв'язці з буферною ємністю котла. Цікавить якої потужності тен можна придбати для роботи з п пристроєм? І на сайті не заявлений Must у підтримці. Він працюватиме з ним?
Х.з. там є 3 порти, але що через них іде не зрозуміло, в комплект входе шнур usb (той що старий, принтерний) to rs232 wifi modem що зєднується через звичайний usb порт.Вибачаюсь що пропустив ваше запитання. ТЕН можна підключати будь якої потужності яку потягне ваш інвертор. Це все визначається потужністю SSR. Наприклад якщо поставити реле на 50А, то можна керувати ТЕНом до 11кВт.
Щодо MUST. В них наче нема порта RS232 під даталогер, тільки USB? Якщо так, то не вийде підключити.
Ну наче якийсь СОМ порт є на RJ45. Але то може бути для з'єднання з батареєю.
Також можливо що там просто вивели сигнали RS232 на роз'єм принтерного USB. Тоді надія є.
А як ті роз'ми в інструкції прописані?
програмами то не знаю, не підключав, комп далеко від інвертора.Вже сам нагуглив відео. Там використовується "принтерний" USB кабель. Але судячи по драйверах всередені інвертора стоїть перетворювач USB->USART на CH340 і далі весь обмін іде по USART. Тобто РС підключається наче по USB, але програма працює з віртуальним СОМ портом. Нажаль зовні інвертора він недоступний. При великому бажанні до нього можна долізти. Але треба ще й протокол обміну знати.
Масти вміють робити з WatchPower на РС?
Спочатку треба з'ясувати чи працюватиме ваш інвертор з програмами MultiSIBControl чи WatchPower. Молодші Anenji на 4.2 та 6.2кВт мають свій унікальний протокол, який ні з чим крім рідного даталогера та SV701 поки що несумісний. Але 11кВт модель сильно від них відрізняється. Вона всередені має класичну структуру з окремою платою контролера як і в інших клонів Вольтроніка. Тому є надія, що в неї інший протокол. Подивіться яка цифра стоїть на вашому даталогері. Вона задає протокол даталогеру "з коробки". Потім китайці можуть його поміняти дистанційно через інтернет. Але одразу він працюватиме за протоколом відповідно тієї цифри. На молодших Anenji там цифра 7. Також є невелика надія, що ваш інвертор зможе працювати з різними протоколами. Наприклад з'ясувалося, що PowMr 3.2кВт вміє працювати і на своєму Modbus протоколі і за протоколом PIP Solar. Тому він зможе працювати з тими програмами.
Переглянути вкладення 7095
Оцей кабель з DB9 виглядає тут дивно. Такі кабелі ідуть з іншими інверторами для підключення даталогера з СОМ портом. Також його можна підключати до старих РС з СОМ портом. Але згідно інструкції на тому RJ45 в Маста нема СОМ порта, тільки RS485 та CAN. Хіба що вони його не афішують і сигнали виведені на вільні піни RJ45.У комплекті йшли такі кабелі:
Тут підключають до міні РС на USB порт. Тобто маємо віртуальний СОМ порт. Але підключитись до нього SV701 не вийде. Теоретично можна підключитись в обхід комунікаційної плати. Але пересічному користувачу без детальної інструкції то не під силу.щодо можливості роботи з
програмами то не знаю, не підключав, комп далеко від інвертора.
Але є відео щодо його підключення, може чимсь допоможе?
Скоріше за все тут не такий протокол як молодших Anenji. Це добра ознака для ваших цілей. Але який саме він там я не знаю.Ось така цифра.
можете мене запитати)))Як я зрозумів, в вашому інверторі вони навіщось вивели цей порт на роз'єм HDMI. Не скажу що він дешевший за класичний DB9.
До речі, якщо знайдете десь файл протоколу даталогера під Люкспавер - дайте мені знати. Спробую додати і його підтримку.
Дякую, подивлюсь. Хоча це більш дорогий інвертор. Може в нього вже є штатний режим Smart Load як в Деї?можете мене запитати)))
тут така тема.Дякую, подивлюсь. Хоча це більш дорогий інвертор. Може в нього вже є штатний режим Smart Load як в Деї?
Правда той Smart Load працює інакше. Як я зрозумів, там "зайва" енергія перекачується в баластне навантаження порціями через акумуляторну батарею.