Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
підслуховуєЗавтра ще в себе поспостерігаю. В мене наче не падає. У Вас автономно працює чи в підслуховуванні?
Вітаю. Я так розумію Ви розробник вампіра. Пропоную взятися за модернізацію пристрою для підключення до Jsdsolar 4000. Думаю що ми домовимося.Якщо є можливість та інтереси,пропоную тестову площадку. Можу організувати трансфер. 0678630423.
ОК.Вітаю. Я так розумію Ви розробник вампіра. Пропоную взятися за модернізацію пристрою для підключення до Jsdsolar 4000. Думаю що ми домовимося.
Придбав usb rs232 по вашій силці. Підьедную до пк в портах з'являється com port, якщо підьедную кабель від даталогера то невідомий пристрій.
Інший кінець кабеля при цьому під'єднаний до інвертора чи в повітрі?Придбав usb rs232 по вашій силці. Підьедную до пк в портах з'являється com port, якщо підьедную кабель від даталогера то невідомий пристрій.
В інверторі звісноІнший кінець кабеля при цьому під'єднаний до інвертора чи в повітрі?
Значить щось там у Вас не так з тим кабелем. Якісь потенціали не туди, куди слід потрапляють. Може на вашому кабелі ще якісь додаткові дроти розпаяні. Продзвоніть тестером які контакти DB9 потрапляють на які піни RJ45. Корпус роз'єма теж продзвовоніть. Його інколи теж виводять на один із дротів.В інверторі звісно
Отут все описано - http://solarvampire.net/uk/index.htmlА как настроить чтобы ОН(вампир) быстрее мощность набирал, а то пока он набирёт так и солнце пропадает, и холодильник(компрессорный) включается дает просадку по аккумам и потом опять.....ждать...
А можно сделать чтоб вампир по проценту за секунду набирал или за пол?
И что это за два коэффициента?
Может они влияют на скорость набора мощности?
Те, що правий світлодіод горить постійно, говорить про те, що щось не так. Той світлодіод горітиме, якщо на пін 1 в кабелі постійно приходить потенціал +12В. Можливо розпіновка роз'єма RS232 на вашому інверторі інша.Вітаю, колеги.
Маю таке питання - пристрій не отримує дані від інвертора. Пробував різні протоколи підключень і різні прошивки - результату ніякого.
Правий світлодіод горить постійно, лівий блимає 1 раз/сек.
Інвертор EDECOA-EM402A.
Чи має значення як встановлений джампер ?
Підкажіть куди дивитися.
Завчасно дякую
Питання зняте.Вітаю.
Вчора закрутився - не було коли перевіряти напруги на виході, а сьогодні взяв тестер і отримав слідуючи картину. Виміри проводив відносно мінуса який на 8-му піні.
1пін - 13.05В
2пін - 0.33В
3пін - (-12.45В)
4пін - 13.04В
5пін - 4.56В
6пін - 0.0В
7пін - 0.0В
Так як я зрозумів, то TX в моєму випадку на 3-му піні, а на якому тоді RX ?
Підключився за протоколом Вольтроніка.Питання зняте.
Проблема була в патч корді - в ньому були поплутані жили з пінами. Розпіновка в інверторі відповідає дійсності.
Зараз буду пробувати підключатися.