- Реєстрування
- 21 Кві 2021
- Дописи
- 945
- Бали
- 93
- Сонячні панелі
- JA SOLAR
- Інвертор
- SUN2000 33KTL-A
таке - тільки в фотошопі)З налаштувань потрібна одна кнопка - "Щоб все робило"
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
таке - тільки в фотошопі)З налаштувань потрібна одна кнопка - "Щоб все робило"
![]()
У мене аналогічна ситуація. 1с норм 1 с не коректно і так весь час.До речі, передивився відео з проблемою - моя де-що відрізняється. У мене виходить так, що 1с відображаються коректні показники, потім 1с - незрозуміло, що. Потім знову правильні. І так постійно.
PS. Як один з варіантів, бачу додавання можливості вибору частоти опитування, у варіанті пунктівЯкщо підключаю в "номальному" режимі роботи - все коректно. В кр.разі, за короткий час спостереження. Якщо "підслуховування" - походу, після одного запиту Вампіра, коли як раз прилітає відповідь на запит МультіСІБа, дані коректні, а під час іншого, коли МультіСІБ запиту не давав - всякий шлак.
Може, допоможе в пошуку відповіді на моє питання...
Тоді у Вас то не перешкоди. То проблеми неправильного підслуховування. Щось ще ліве чипляє, бо та програма шле багато різних запитів до інвертора, які не потрібні Вампіру. Думаю це поремонтуємо програмно...До речі, передивився відео з проблемою - моя де-що відрізняється. У мене виходить так, що 1с відображаються коректні показники, потім 1с - незрозуміло, що. Потім знову правильні. І так постійно.
а чи є застосунок для IOS ?Посилання на новий застосунок http://solarvampire.net/FW/BtControl702.apk
А Ви перемичку не забули розрізати щоб Вампір сам не гнав запити?У мене аналогічна ситуація. 1с норм 1 с не коректно і так весь час.
Нема.а чи є застосунок для IOS ?
Це дуже дивно. Зараз взяв свій і продзвонив тестером. Тупо паралельне з'єднання відповідних контактів всіх трьох роз'ємів.І ще, до речі.
Рекомендований на сторінці пристрою трійник https://s.click.aliexpress.com/e/_oC901Px - таки дійсно спліттер. За його допомогою практично неможливо реалізувати схему паралельного підключення. У нього не те завдання.
Тому довелось ліпити "самопал", з чого було...
"Ліве" гніздо до "центрального"Це дуже дивно. Зараз взяв свій і продзвонив тестером. Тупо паралельне з'єднання відповідних контактів всіх трьох роз'ємів.
А у вашого як дзвоняться?
Виходить таки що бувають різні виконання"Ліве" гніздо до "центрального"
1 - 5
2 - 4
3 - 7
6 - 8
"Праве" гніздо до "центрального"
1 - 1
2 - 2
3 - 3
6 - 6
Тобто, маючи два таких прибамбаси і одну довгу вітуху, можна включити два пристрої по 100М, використавши два порти роутера/комутатора.
PS. Замовляв по посиланню з сайта, сподіваючись, що девайс перевірений, і такої підстави не очікував. І не підключав Вампіра, сподіваючись одразу зробити "красиво". Але без ізострічки таки не обійшлось
![]()
v1.20 - дані не отримуються, через трохи часу з'єднання відпадає.Зробив нову прошивку V1.20. Рахує СRC для Smart Modes 1,2,3 і ігнорує биті пакети. Ці інвертори в мене є під рукою, тому зробив швидко. У Вольтроників і клонів виявляється використовується CRC XMODEM.
Перевіряйте в себе в кого глючило. Потім додам перевірку CRC для інших інверторів.
Після завантаження цієї прошивки може знадобитися пересмикування кабеля живлення.
Питання:v1.20 - дані не отримуються, через трохи часу з'єднання відпадає.
При поверненні на 1.16 - працює, як і раніше, через раз.
перетинка вже порізанаНу то у Вас зараз 100% пакетів битих, тому і нема даних. На RS232 має бути тільки один майстер! Можна не різати перетинку, просто відріжте дріт ТХ у Вампіра, все одно там "ізолента"Вампір підслухає трафік між інвертором і РС. І візьме звідти тільки потрібні дані. Йому не важливо на чий запит прийшла відповідь інвертора - на свій, чи на чужий.