Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую за відповідь. Буду тоді робити потроху.Anern 6200 evo всё работает.
Вже відповів по поштіЄ в наявності Solax 12kwt, 3 стрінга по 12 панелей Sharp 310w, чи є можливість використати ваш пристрій SV705 SOLAR VAMPIRE щоб використати надлишок сонячної енергії? Чи є якісь готові рішення? Що для цього потрібно? Яка вартість?
Також є інший інвертор, Deye SUN-16K-SG05LP3-EU-SM2 Hybrid Inverter 16kW, з сонячними панелями Canadian Solar 620w,
Вот это я вовремя зашел, благодарю, но есть маленький нюанс, может я не увидел/не нашел где указан пароль от точки доступа которую поднимает ЕСП? ладно ввел на абум 12345678, и он подошел, ну хотя бы указать где или убрать вовсе. Уважаемый Karl я думаю стоит сообщение автора закрепить на первой странице чтобы не потерялось.ось тут ChatGPT зробив прошивку для ESP32 на версії SV701 https://github.com/likforeva/OpenVampireESP32.git може хто розуміється зробіть краще.
Про яку ESP мова? Якщо про ту штатну, що стоїть в SV705, то там в інструкції все єВот это я вовремя зашел, благодарю, но есть маленький нюанс, может я не увидел/не нашел где указан пароль от точки доступа которую поднимает ЕСП? ладно ввел на абум 12345678, и он подошел, ну хотя бы указать где или убрать вовсе. Уважаемый Karl я думаю стоит сообщение автора закрепить на первой странице чтобы не потерялось.
Для керування пристроєм SV705 спочатку його необхідно підключити до домашньої мережі WiFi. Для цього потрібно подати живлення на пристрій.Через деякий час пристрій підніме WiFi точку доступу SV_Config, яка має пароль 12345678.
На попередній сторінки нижче цього повідомлення я все розписав та виклав останню версіюВот это я вовремя зашел, благодарю, но есть маленький нюанс, может я не увидел/не нашел где указан пароль от точки доступа которую поднимает ЕСП? ладно ввел на абум 12345678, и он подошел, ну хотя бы указать где или убрать вовсе. Уважаемый Karl я думаю стоит сообщение автора закрепить на первой странице чтобы не потерялось.
microteh.ck.ua