Dalet
Tier0
- Реєстрування
- 13 Січ 2019
- Дописи
- 2.129
- Бали
- 113
а, ну там как договоришься. обычно фоб.Fob Одеса були ціни. Коли я взнавав на свому аматорському рівні.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а, ну там как договоришься. обычно фоб.Fob Одеса були ціни. Коли я взнавав на свому аматорському рівні.
А потім за повернення браку вийде в 2 рази більше.пояснюю. в палеті з рамкою 35мм - 31 панель, а 40мм 26 панелей. увага питання, наскільки меньше приїде в контейнері панелей? Зауважу. Вартість фрахту не змінна.
о, да це просто супер, вас не тубує ціна.А потім за повернення браку вийде в 2 рази більше.
Брак не факт що доїзжає назад до Китаю, простіше його тут лишатиА потім за повернення браку вийде в 2 рази більше.
Не бачив я ще 2.25м панелі на ту саму 35 раму але думаю що вони зовсім не надійні Даже при куті 35‘ та і ще скло гарантія що провисне і без снігу!От головне - це рама. В мене є великі сумніви, що на великих панелях рама витримає сніг, що був цієї зими. Якщо ми про кут в 10 градусів
Я коли купував тріну, мені в гарантійник випискли всі серійні номери панельокДоброго дня!
Колегі Trina Solar 335вт моно 9вв!
Є два варіанти тому не розумію яка блище до оригіналу!
1-варіант чорна рамка 35мм 9вв і довжина кабелю 38см!
2-варіант сіра рамка 35 9вв і довжина кабелю 120см! Довжина і вага однакова! Ціна теж однакова в різних фірм!
В Інтернеті теж знайшов і одні і другі в тій самій моделі 335вт!
Підскажіть чи може один варіант бути не тріною? Чи це просто чорна рамка для красоти?