Dalet
Tier0
- Реєстрування
- 13 Січ 2019
- Дописи
- 2.127
- Бали
- 113
144 шт 535 или 540?Сейчас 535, 540, 370, 375.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
144 шт 535 или 540?Сейчас 535, 540, 370, 375.
Маю 335 моно стоять на захід-схід під 10‘ але тільки біля 2 місяців поки дуже задоволений бо працюють як на мене бомбезно 34квт по панелях в пік 27квт/ч вже бачив це при умові що сонце ще не високо і 10‘ кут не ідеальний! Райзен,канадіан в тій же потужності не рівняються!Все предлагают солнечные батареи от Трины. Можно покупать?
Ще добавлю встановлені горизонтально і з малим кутом то скло без просадки взагалі і рамка теж доволі жорстка! З тих що я бачив панелей ці в візуалі найкращі!Маю 335 моно стоять на захід-схід під 10‘ але тільки біля 2 місяців поки дуже задоволений бо працюють як на мене бомбезно 34квт по панелях в пік 27квт/ч вже бачив це при умові що сонце ще не високо і 10‘ кут не ідеальний! Райзен,канадіан в тій же потужності не рівняються!
По чому? Чому продаєте бомбезні панелі???Маю 335 моно стоять на захід-схід під 10‘ але тільки біля 2 місяців поки дуже задоволений бо працюють як на мене бомбезно 34квт по панелях в пік 27квт/ч вже бачив це при умові що сонце ще не високо і 10‘ кут не ідеальний! Райзен,канадіан в тій же потужності не рівняються!
Про продаж напевно щось поплуталось?По чому? Чому продаєте бомбезні панелі???
Не продаю! Я поділився інформацією по саме 335 панелі Тріна!По чому? Чому продаєте бомбезні панелі???
От головне - це рама. В мене є великі сумніви, що на великих панелях рама витримає сніг, що був цієї зими. Якщо ми про кут в 10 градусівЩе добавлю встановлені горизонтально і з малим кутом то скло без просадки взагалі і рамка теж доволі жорстка! З тих що я бачив панелей ці в візуалі найкращі!
я подивився декількох виробників. Рама 35 у всіх, тому це питання не до Тріни. Є ті, хто роблять грубшу раму, але за інші гроші.От головне - це рама. В мене є великі сумніви, що на великих панелях рама витримає сніг, що був цієї зими. Якщо ми про кут в 10 градусів
все залежить від типу кріпленняОт головне - це рама. В мене є великі сумніви, що на великих панелях рама витримає сніг, що був цієї зими. Якщо ми про кут в 10 градусів
так на кріплення металу більше піде. А виробникам додати 5 -10 смвсе залежить від типу кріплення
та не більше на умовну панель а не загалом на конструкціютак на кріплення металу більше піде.
не зрозумівА виробникам додати 5 -10 см
перепрошую, 5-10 мм, рамка щоб була 40-45не зрозумів
Вартість потужно росте. Тому і 35.перепрошую, 5-10 мм, рамка щоб була 40-45
бо тоді Алюмінію більше, в контейнер стане меньше, і вартість буде не ринковаперепрошую, 5-10 мм, рамка щоб була 40-45
площа росте квадратично, а периметр звичайна сума. Тому на 650ВТ панель піде не набагато більше ніж на 350. Про контейнер не зрозумів.бо тоді Алюмінію більше, в контейнер стане меньше, і вартість буде не ринкова
пояснюю. в палеті з рамкою 35мм - 31 панель, а 40мм 26 панелей. увага питання, наскільки меньше приїде в контейнері панелей? Зауважу. Вартість фрахту не змінна.площа росте квадратично, а периметр звичайна сума. Тому на 650ВТ панель піде не набагато більше ніж на 350. Про контейнер не зрозумів.
Раніше всі ціни були в Одесі, це зараз стало важливим чинником, тимчасово маю надію.пояснюю. в палеті з рамкою 35мм - 31 панель, а 40мм 26 панелей. увага питання, наскільки меньше приїде в контейнері панелей? Зауважу. Вартість фрахту не змінна.
тут не зрозумів, перепитаю, це про?Раніше всі ціни були в Одесі, це зараз стало важливим чинником, тимчасово маю надію.
Fob Одеса були ціни. Коли я взнавав на свому аматорському рівні.тут не зрозумів, перепитаю, це про?