Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це не ті пункти. Мова про Bulk та Float Voltage. В багатьох інверторах це 26 та 27 пункти.якщо це пункти на інверторі 12 та 13 - в мене 47В і 54В
Вопрос был про наличие коммуникации между батареей и инвертором, или у вас "USER BAT" и ручные настройки зарядки в инвертореАвтоматично заряжается ... Не розумію питання
А ну то есть у вас ручные настройки и коммуникации нет.26 - 56,4В
27 - 54В
29 - 44В
У вас розбалансування комірок! Підтяніть флот до 3,47 на комірку і залиште систему на 2...3 доби без качель серйозних (не допускайте розряджання нижче 50В) і все у вас вирівняється.даа, все добре, але 5 днів до цього було все інакше ..............
все почалося того, що неділю була пасмурна погода і дощі
а вранці ...бойлер, чайник, насос (все включалось по черзі) і я подумав що недозаряд!
а всі вих сонце, але уже не 100%
26 - 56,4Вне допускайте розряджання нижче 50В
Я не знаю який у вас інвертор і які пункти за що відповідають, але в вашому випадку треба міняти не все одразу, бо ви ряду не дасте в рівнях напруг. Змініть лише флот на вказану вище, і балк встановіть трохи вище від флот. А по зниженні напруги на аккумуляторі просто переведіть ввід на комунальну мережу. Хай відбалансується аккумулятор а потім вже будете хімичити з напругами переходу мережа-інвертор-сонце.26 - 56,4В
27 - 54В
29 - 44В
29 пункт поставити 50В ? так? чи 12 пункт?
Такфлот 3,47В х 16 = 55,52В
балк 56В (56,4В)
переход на 220В - 50В
так?
Купив пристрій плавного запуску DALAS, поки працює все гаразд і не вибиває.
лишилося поставити автоматизацію на ручку регулятора)))Може комусь буде корисно.
Зараз мені потрібно трохи попрацювати з компресором. В нього потужність двигуна 1.9кВт.
Підключаю його до інвертора 4кВт через такий копійчаний дімер https://s.click.aliexpress.com/e/_onYJyPB
Виводжу регулятор в нуль, вмикаю компресор і викручую регулятор на максимум. Накачую ресівер і вимикаю.
Для моїх цілей такого ручного керування вистачає.
Для коректного плавного пуску на всі випадки життя треба такий "плавний пуск" врізати в розрив прямо перед двигуном. А сама автоматизація робиться так - в якості димера береться SSR реле наприклад з характеристикою 0-10В. А сигнал керування подається від блочка живлення 10-12 В крізь RC "уповільнювач". Блочок вмикається одночасно з реле-димером і воно поступово відкривається. Тут хтось відео викладав про подібне. Я такого робити не буду, бо компресор не мій. Пусковий струм не міряв, але він схоже чималий. Бо коли вмикаю від міської мережі напряму, то освітлення трохи блимає.лишилося поставити автоматизацію на ручку регулятора)))
а без жартів - міряли пускові струми вашого компресора? Цікаво
Так цей SSR-60WA-R1 і є аналогом того DALAS. Є відео його розбірки. Там всередені стоять два симістора і мікроконтролер.для чого винаходить колесо коли є готове рішення саме для двигунів SSR-60WA-R1, воно регулюється але не дешеве , є взагалі дешевий варіант модуль плавного пуску за 65грн, схожий на транзистор з двома проводами замість ножок, заказав собі два штуки з алі , один на циркулярку поставлю другий на тен пралки, якщо будуть нормальні ще замовлю пару.
Переглянути вкладення 8580