Да, но Huawei мониторит только свои опти.Дак и другие так умеют. Это ж мониоринг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да, но Huawei мониторит только свои опти.Дак и другие так умеют. Это ж мониоринг
ну ви напевне не уявляєте - скільки інформації хуавей тягне з своїх оптимізаторів (і зберігає історію)Да, но Huawei мониторит только свои опти.
все так, але рядовому споживачеві від того всього не легше. GNE працюэ по радіоканалу, хоча є наче там моделі і PLCну ви напевне не уявляєте - скільки інформації хуавей тягне з своїх оптимізаторів (і зберігає історію)
там і realtime data і історія виробітки, температура, вольтажі, амперажі і ще багато чого.
Теоретично там має бути звичайний modbus - і ніхто не заважає виробникам інверторів ту інформацію
витягати і зберігати в інверторі.
якось я не довіряю PLC.))) Ще з часів експериментів з Телекартом)))все так, але рядовому споживачеві від того всього не легше. GNE працюэ по радіоканалу, хоча є наче там моделі і PLC
якщо в космос запускати то так. а на побутовому рівні..... що там цікавого окрім аварійних ситуацій?якось я не довіряю PLC.))) Ще з часів експериментів з Телекартом)))
ну і я думаю - перш за все інфа з оптимізатора повинна використовуватись інвертором.
ну я думаю інфа з опртимізаторів має впливати на режими роботи МРРТякщо в космос запускати то так. а на побутовому рівні..... що там цікавого окрім аварійних ситуацій?
якщо в комплекті з моніторингом то так, є велика червона кнопочка на блоці моніторингу і через застосунок є вимикач.GNE підтримує RapidShutdown? І як його можна виконати без інвертора?
чим більше залізятча яке на щось впливає тим більше гемору для сервісу))))ну я думаю інфа з опртимізаторів має впливати на режими роботи МРРТ
ну от інвертор тушить систему по AFCIякщо в комплекті з моніторингом то так, є велика червона кнопочка на блоці моніторингу і через застосунок є вимикач.
ну так це ж наш хліб)))чим більше залізятча яке на щось впливає тим більше гемору для сервісу))))
да зараз стільки того хлібу наперли, що вистачить років на багатону так це ж наш хліб)))