Вроді все наладилосьДумаю що це через відключення світла в денний час та переважно пасмурної погоди. У мене схожа ситуація 40кВт*год. Проблем по напрузі чи чомусь іншому немає.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вроді все наладилосьДумаю що це через відключення світла в денний час та переважно пасмурної погоди. У мене схожа ситуація 40кВт*год. Проблем по напрузі чи чомусь іншому немає.
Ну вот так, надо чистить. Я так понял надо делить на 10+ когда нет солнца зимой (облачно, больше пасмурно). Так что 1кВт да, возможно больше, пробовали нагрузить ? 2кВт должОн вроде отдать. (но тут надо смотреть на топологию вашей СЭС)Поділіться, як зараз коли панелі засипані повністю
Чи генерується хоть щось , на біфішилах і 1сторонніх
В мене 34кВ на південь, сонця не має, в обід дає 1кВ~
Мене цікавить при всіх в снігу, не біфішили, щось генерують при сонці?Ну вот так, надо чистить. Я так понял надо делить на 10+ когда нет солнца зимой (облачно, больше пасмурно). Так что 1кВт да, возможно больше, пробовали нагрузить ? 2кВт должОн вроде отдать. (но тут надо смотреть на топологию вашей СЭС)
У меня сегодня после чистки (полной) на солнце (без облаков) днём 2,4кВт/час отдавал (стринг 3.45кВт/час проектная), летом на солнце 3,4кВт/час выдавал.
Так что, чистить надо.
Суммарно нечем посчитать.
Если снежок припорошил еле-еле да, очень мало но да. если это слой как было на днях в 2-3см то нет. покажет мизер (типа есть напряжение и то не полное), считайте нет генерации. Примерно так.Мене цікавить при всіх в снігу, не біфішили, щось генерують при сонці?
10см то генерація 0?Если снежок припорошил еле-еле да, очень мало но да. если это слой как было на днях в 2-3см то нет. покажет мизер (типа есть напряжение и то не полное), считайте нет генерации. Примерно так.
10см снежного покрова?? ну конечно ноль!10см то генерація 0?
на практиці генерує 10-15%, підігріває сніг, що на панелі лежить10см то генерація 0?
Не помітив я шось, може ви південніше, шо там воно в вас підігріває, хз - поки не прибереш то він лежить і не тане -10 з ранку і до вечора хіба шо по краям розтане.підігріває сніг,
Не вводите в обман людей которые знают, что это не так.на практиці генерує 10-15%, підігріває сніг, що на панелі лежить
я ж написав на практиці з , звідкі з панелей (PV) кіловати тоді у нас ) панелі на землі південь 2x4kWНе вводите в обман людей которые знают, что это не так.
Тоді вже фото панелей давайте!я ж написав на практиці з , звідкі з панелей (PV) кіловати тоді у нас ) панелі на землі південь 2x4kW
І під снігом? Шось ви "гоните"....панелі на землі
є фото тільки пʼятниці вранці та неділі. у сусідів що панелі на кришах домівок всі у снігу. Такий самий єффект що і на фото тільки сніг залишається знизу панелей, панелі у два ряди. пропоную не сперечатись, а почитати про поняття positive feedback (on solar panels) - ось цей єффєкт разом з власним теплом від генераціі та кутом нахилу панелей пришвидшує схід снігу.Тоді вже фото панелей давайте!
Ось у людини сонце було.
Форум строимдом
Дом греет а не панели. Видно что снизу идёт конвекция. На земле не так. НУ и если чердак холодный то тоже не так. Короче-заявлять что везде и всегда так - не верно.Тоді вже фото панелей давайте!
Ось у людини сонце було.
Форум строимдом
То чоловік згріб з панелей то шо достав своєю шкрябалкою!є фото тільки пʼятниці вранці та неділі. у сусідів що панелі на кришах домівок всі у снігу. Такий самий єффект що і на фото тільки сніг залишається знизу панелей, панелі у два ряди. пропоную не сперечатись, а почитати про поняття positive feedback (on solar panels) - ось цей єффєкт разом з власним теплом від генераціі та кутом нахилу панелей пришвидшує схід снігу.
То не фото, то якийсь фотошоп. Я б тебе забанив взагалі за це, але то не в моїй компетенції.є фото тільки пʼятниці вранці та неділі
фотошоп це ваше життя, немає часу на дурнів - я говорив про позитив фідбек і я якщо у тебе немає законів фізіки мені тебе жаль як і твого обманутого соплєменніка, товарищь майорТо не фото, то якийсь фотошоп. Я б тебе забанив взагалі за це, але то не в моїй компетенції.