- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.810
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
Настав час підвести риску під 2020 роком. Але хочеться це зробити максимально корисно. У багатьох станції відпрацювали вже повний рік.
Тому в мене велике прохання, до всіх власників приватних сонячних станцій, поділитись повними даними по виробці своєї станції за 2020 рік.
Це дозволить не тільки визначити найбільш сонячні регіони України, але й дозволить скласти рейтинг обладнання. Згадайте, як Вам самим було важко прийняти вибір, допоможіть тим, хто тільки планує встановлювати свою сонячну станцію.
Дуже прошу навести дані в приблизно такому форматі, із вказанням не тільки генерації, але й обладнання.
Чим більше власників нададуть свої дані, тим буде менша можливість спотворити дані.
Мета не встановити рекорд, а взнати про реальні проблеми, які є у власників, тому негативні результати так само дуже важливі.
Результати будуть в цій гілці а також викладу у розрізі областей.
Ще раз всім дякую наперед та вітаю з Новорічними святами та Різдвом.
Всім здоров’я та сонця!
Тому в мене велике прохання, до всіх власників приватних сонячних станцій, поділитись повними даними по виробці своєї станції за 2020 рік.
Це дозволить не тільки визначити найбільш сонячні регіони України, але й дозволить скласти рейтинг обладнання. Згадайте, як Вам самим було важко прийняти вибір, допоможіть тим, хто тільки планує встановлювати свою сонячну станцію.
Дуже прошу навести дані в приблизно такому форматі, із вказанням не тільки генерації, але й обладнання.
- Генерація в 2020 - 48457 кВт
- Інвертор, Huawei 33KTL-A
- Панелі 39.5 кВт, Ja Solar
- Південь Вінницької області
- Проблем із напругою немає
- Затінення майже не має
- Стаціонарний кут, 30 градусів, земля, південь
Чим більше власників нададуть свої дані, тим буде менша можливість спотворити дані.
Мета не встановити рекорд, а взнати про реальні проблеми, які є у власників, тому негативні результати так само дуже важливі.
Результати будуть в цій гілці а також викладу у розрізі областей.
Ще раз всім дякую наперед та вітаю з Новорічними святами та Різдвом.
Всім здоров’я та сонця!