Але все вирішилося просто. Поставив RCV 3.55, вимкнув на БМС флоат мод и залишив на день. Спостерігав... декілька разів комірки досягали OVP і БМС переривало заряд. Напруга повільно падала до OVPR, заряд відновлювався і так по колу. А балансир працював... працював... працював... і напруга комірок що відставали поступово зростала, зростала...
Алелуя!!! Що я і казав, балансувати такі комінки при 3,45В то садомазо, навіть 15аг комірки важко балансуються балансиром 0,4А
при таких напругах, але мене ніхто не слухає,
Licoze розказував що у вас комірки з саморозрядом, все що завгодно аби не признати що я правий, балансувати нада чим поблище до 3,6В хоча би періодично раз через 20 циклів.
Золоте правило будь якого акб чи свинцевого чи літієвого чим вища напруги тим лекше і швидче вони збалансуються.
Ненада боятися заряджати хоч переодично до 3,6В, це навпаки вертає повну ємність, ліфер який постійно заряджати до 3,45В потім дуже погано бере заряд при спробі зарядити до повної емності 3,65В, їх тоді нада цілу добу малим струмом заряджати.
Але все вирішилося просто. Поставив RCV 3.55,
я ж вам так відразу і сказав, чим вища напруга тим лекше балансувати, але тут багато діванних спеціалістів які рекомендують все що завгодно кроми того що треба.
П.С.
Є культ проскоземельшиків а є культ 3,45- вольтників. і ті і ті вважають себе правими.