- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.738
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
в мене на самому дешевому не запрацювалоперехідник купував симий дешевий за 60грн
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
в мене на самому дешевому не запрацювалоперехідник купував симий дешевий за 60грн
B2A8S20P на сколько я помню не перешиваются.в інверторі стоїть заряд 40а а в бмс 30а, а в реалі заряд іде 29а, так що бмс керує інвертором. там глюк прошивки бмс , радять оновити до V15,35
Плюсую, в мене на самому дешевому працювало тільки якщо адресу в 0000 виставити і з форс апдейтом. А коли виставляв адресу нічого не виводило (хоча данні приходили), можливо він просто не вмів працювати з modbus. Купив від waveshare (при чому на різних чіпах FT232RNL та CH343G) - все ок працює.в мене на самому дешевому не запрацювало
брав ось тут https://prom.ua/ua/p544208152-usb-rs485-adapter.htmlв мене на самому дешевому не запрацювало
Час від часу прийдеться балансувати при 3,6
Та ладно=)Час від часу прийдеться балансувати при 3,6, тіки при такій напрузі вони всі нормально балансуються. Якщо заряджати до 3,4 то після багатьох циклів з'являється розбаланс який вилазить при розряді нище 3в, тому періодично нада заряджати на повну 3,6в і балансувати там.
Вангую тільки збільшення розбалансу, але я за будь який "двіж". Автор, летс гоу!)Поставте старт баланса на 3,4В, заряд до 3,55В
Який при цьому загальний струм заряду був, так і тримався на 2А?я за пару годин чекання досягав розбалансу 80 мВ. Балансування працювало, в комірки що падають струм переливало... але ефекту це не давало.
А якийсь є? Я б окрему комірку підключив до лбж з напругою 3.45 і подивився коли струм впаде до 0(і чи взагалі впаде). Перед цим відключивши клеми інвертора та вимкнувши бмс.Та і ЛДЖ такого в мене немає...