Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я не можу фізично дати 314 ампер, в мене інвертор може видати лише 130Спробуй хоча б дати навантаження на свою збірку струмом 1С на декілька хвилин. Побачиш багато нового, потім зарядити хоча б струмом 0,5С
бо збірка трошки маленька, 2.5 кіловати. Для моєї це всього 0.16С може тримати 6 годин.Моя збірка тримає 1С декілька хвилин
Після цього розкажеш: чи потрібна бмс.Спробуй хоча б дати навантаження на свою збірку струмом 1С на декілька хвилин. Побачиш багато нового, потім зарядити хоча б струмом 0,5С
314а на одну ячейку - в 6квт влезетея не можу фізично дати 314 ампер, в мене інвертор може видати лише 130/Запобіжники на щитку всього 25 ампер, це всього 6000 Вт, вся хата погорить.
А які сумніви? Наприклад в мене від інвертора до панелей більше 20метрів. Правда в своєму дворі я сам собі хазяїн. А в ваших шпаківнях там купа юридичних нюансів. Пошукайте, тут на форумі бачив тему, де ці нюанси обговорюються.Думаю про сонячні панелі, але є але. Будинок багатоповерховий. 9 поверхів плюс технічний. В мене 6й. Поле панелей можна на дах, але чи не дуже далеко буде? Стелі штатні 2.75
В мене від панелей до інвертора 65 м сонячний провід 6 мм2. Взагалі не проблема 20 м. Втрати на 20 м не перевищуватимуть 2%, та може навіть менше 1%, влінь рахувати. Тож навіть 4 мм2 без проблем можна ставити.Думаю про сонячні панелі, але є але. Будинок багатоповерховий. 9 поверхів плюс технічний. В мене 6й. Поле панелей можна на дах, але чи не дуже далеко буде? Стелі штатні 2.75
Якщо питання тіки в том як під'єднати, то дуже просто плюс 24В до плюса 24В , мінус до мінуса попередньо зрівнявши по напрузі збірки з різницею менче 0,2В, а от як буде все це робить це вже друге питання, бо у вас не інверторні бмс які можна зєднати між собою по Can шині і тоді воно робить як одне ціле. Плюс акб відрізняються трьохкратно по ємності і у випадку відвала по якійсь непередбачуваній причині 314 комірок все навантаження або заряд попре в 105 комірки з усіма витікающими.Питання як мені підєднати збірку з 314 аг на 24в. та збірку на 100аг на 24 вольта до одного інвертлра????
Буду вдячний за допомогу.
З'єднати паралельно. Плюси в одну точку та мінуси в одну точку та до інвертора. На кожен плюс батареї по запобіжнику(він має бути навіть якщо одна батарея). Бажано налаштувати на однакові параметри та відкалібрувати обидві БМС, щоб показували однакову напругу.Добрий день.
Підкажіть будьласка є в наявності сонячна станція складається з:
гібридного інвертора, чотири сонячних пагелей по 580ватт та акумулятлр 100ah 24 вольта( 8 комірок 100ah під'єднання послідовно) Все працює добре.
Замовив на nkone 8 комірок eve mb31 по 314ah., та bms jk b2a8s20p. зроблю збірку на 24вольти та поставлю замість 100аг, а що робити з збіркою на 100аг?
Питання як мені підєднати збірку з 314 аг на 24в. та збірку на 100аг на 24 вольта до одного інвертлра????
Буду вдячний за допомогу.
І получиться франкенштейнвсі 16 елементів. 100Аг+314Аг та 8 пар послідовно як зараз. Тобто просто до вже готової АКБ на кожен елемент паралельно поставити по одному новому.
Показники нормальні. І холостий хід інвертора нормальний. Треба просто заряджати лише по 0.5 тарифу чи панелями і не паритись за холості ходи. ККД від 78 до 84%, відповідно ціна електрики з 4.3 стає не 2.1, а 2.6 через втрати. Шо всерівно значно дешевше.В сумі виходить батарея станції віддала 7.382квт. Нормальні показники?
неправильна думка. Батареї деградують з часом більше ніж циклами. Я свої використовую на 100% і вам раджу. У вас lifepo4, якраз для цього і створеніНе знаю на скільки доцільно тарифом 0.5. Лічильник то вже є, але це ж і ресурс батарей а вони не дешеві.
А от панелі цікавіше. Вже планую їх ставити
Звісно БМСКому вірити?
Я довіряю remain battery , але після калібрування (розрядка з 100% до 0%).Вирішив зарядити на 50%. Дві години вливав по 30а. Напруга 3.29 а от відсоток в бмс 25%. Кому вірити? Скільки зараз в бетереї?