Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
для чого воно вам не страдайте дурниками, я вам описав як зробить щоб відключалось, а флоата для акб яка працює в циклічному режимі і не потрібно, я два роки заряджаю акб веліка без флоата і релюшок. жодного перезаряду чи перегріву елементів. Але якщо сильно хочеться щоб відключало те реле , то просто нада знайти потужне реле для DC струму або твердотільне і ввімкнути керуючий вивод через ту плату контроля, так весь трум піде через зовнішнє реле а плата лише в ролі логіки.Інвертор поки купувати не варіант.
Щодо плати то я зможу підсилити доріжки і замінити реле на більш потужне. Але не ясно чи витяне все інше
greenpowertalk.tech
Я поки таке не потяну по знаннямМабуть можливо зробити свій адаптер
В современных кнопках в качестве подсветки используют светодиод. А светодиоды требуют источник тока для своей работы, а не напряжения. Если на кнопке указано напряжение для подсветки то значит что внутри уже установлен токоограничивающий резистор для данного напряжения. Если до резистора можно добраться то можно заменить на подходящий под ваше напряжение.Також на головну панель від інвертора перенесу два індикатора - робота і перевантаження. Світлодіод перевантаження пущу напряму на панель а от індикатор запуску скомбіную з кнопкою увімкнення. Кнопки з підсвіткою вже приїхали. Але є одне але. Кнопка і її підсвітка 12/24в а на світлодіод виходить 2,1в...
А як саме пустити через такий резистор? Паралельно підключити до вхрду і виходу з основного реле? Як його підібрати?і струм тече через паралельний резистор, який зменшує струм
Кнопка монолітна, просто так не розібрати. І в ній схоже ще своя схема на підсвітку так як немає плюса і мінуса, тобто немає значення як підключати, так і так світить.Если до резистора можно добраться то можно заменить на подходящий под ваше напряжение.