Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я перепрошую, а чому маючи батарею на 280Аг, і маючи вікно зарядки в 2 години, Ви не встановите струм нехай не 0,5С, а хочаб 0,3С ? тобто на рівні 80А?Почали інтенсивно вимикати світло і повернувся до основної домашньої станції (8s, 280ah, 4,2квт інвертор).
Сьогодні взагалі по 2 години вмикають електрику і довелося міняти параметри зарядти. До цього стояло 28,4в і 30а. Якщо ставити струм більше, то раніше був велий розбаланс... але не сьогодні, що цікаво.
Батарея прошла лише 9 циклів. Виставив сьогодні заряд 40а і під кінець розбаланс був лише 0,023в максимум. На комірках було 3,55в максимум а захист стоїть на 3,6в.
З цього роблю висновок, що таки нові комірки треба спершу декілька циклів заряджати малим струмом як і раніше рекомендували.
Не шкодить. Струм заряду і розряду 140а.наскільки я розумію LiFePo4 це взагалі не на шкодить!?
Але нащо? По моїм витратам я за 2 години встигаю зарядити до 100%.тобто на рівні 80А?
Я перепрошую... Але енергосистема в країні сиплеться і так. Якщо вистачає - не треба навалювати.я перепрошую, а чому маючи батарею на 280Аг, і маючи вікно зарядки в 2 години, Ви не встановите струм нехай не 0,5С, а хочаб 0,3С ? тобто на рівні 80А?
наскільки я розумію LiFePo4 це взагалі не на шкодить!?