Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
воно вилізе при розряді в районі 3,1В, аж там буде видно розліт. або при заряді хоча б до 3,55В , тож буде розліт , в обох випадках оті перші 4 будуть показувати нищу напргугу, але балансир вирівняє.Накачав. Нічого критичного не бачу. Брав перші 4 комірки. Скрін після.
ну якщо не перевантажувати. Підібрати напруги з запасом. І на дачі. Плюс норм БМС туди. Все бкде норм. Хоча - LFP безпечніше.Вітаю, не знайшов відповідної теми то запитаю в своїй же.
Хочу зібрати переносну станцію на 1.5квт номінальної потужності щоб на дачі інструменти підключати на городі. Так як переносна, то дивлюся в сторону li ion 21700. Думав про lifepo4, але вони важкіші і віддають меншу потужність.
Які можливі ризики з 21700? Знаю тільки що вони добре горять. А які ще є мінуси? Чи краще цим не заморачуватися і робити на lifepo4?
Я б розглянув li-po, вони трохи безпечніше ніж li-ion звичайні.Вітаю, не знайшов відповідної теми то запитаю в своїй же.
Хочу зібрати переносну станцію на 1.5квт номінальної потужності щоб на дачі інструменти підключати на городі. Так як переносна, то дивлюся в сторону li ion 21700. Думав про lifepo4, але вони важкіші і віддають меншу потужність.
Які можливі ризики з 21700? Знаю тільки що вони добре горять. А які ще є мінуси? Чи краще цим не заморачуватися і робити на lifepo4?
насилу найшов той тестВітаю, не знайшов відповідної теми то запитаю в своїй же.
Беремо першу що тратилась екофлоу і з'ясовуємо що там LiFePo4всі екофлоу на li-ion
незнаю як було раніше я тоді ними не особо цікавився, хоча в роликах на розборках в 2022р там були 18650 літієві елементи самсунг і так далі , а зараз очевидно взялись за голову і почали робити в основному на ліфері, хоча 30% все ще на літії, принаймі ті що продають на розетці. А я вважав що всі в основном на літії бо він компактніший і лекший.Беремо першу що тратилась екофлоу і з'ясовуємо що там LiFePo4
![]()
Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max (2048 Вт·год)
Високоякісні LFP-акумулятори – до10 років роботи без втрати ємності! Портативна зарядна станція EcoFlow DELTA 2 Max оснащена сучасними преміальними LFP-акумулятори, що забезпечують максимально можливий термін служби акумуля...ecoflowukraine.com
доречі в мене в ліхтарику LiitoKala Lii-50E 5000 mAh 21700 , при розряді до 2,6В віддає лише 4,5Аг з заявлених 5Аг , струм розряда 2А.Вітаю, не знайшов відповідної теми то запитаю в своїй же.
А така катушка не буде часом працювати як в трансформаторі? Знаходив інфу що при великих потужностях так краще не скручувати, буде нагрів і втрати як мінімумКраще подовжувач на 100-150 метрів. На таку котушку
Тоді так і зроблю. Якраз є вдома на 6 квадратівабо підсилити напайкою товстезним проводом.