Я не думаю что по модему они видят выработку по часово, наверное общие показания на момент просмотра по времени.Я декілька разів думав над переводом інвертора на 33 КВ але питання з гарантією та модемом обленерго
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не думаю что по модему они видят выработку по часово, наверное общие показания на момент просмотра по времени.Я декілька разів думав над переводом інвертора на 33 КВ але питання з гарантією та модемом обленерго
Бачать вони все... Рекомендую підійти в місцевий енергонагляд та попросити показати статистику по вашій станції ( можуть звичайно і послати, але і показати можуть...)Я не думаю что по модему они видят выработку по часово, наверное общие показания на момент просмотра по времени.
Я не думаю что по модему они видят выработку по часово, наверное общие показания на момент просмотра по времени.
Ну-ну, цікаво і який же код електромережі визначив для України ваш поставщик обладнання..? І якими нормативними документами використання інвертора з іншими параметрами електромережі заборонено в Україні..? І як до цього ставиться компанія Photomate - сертифікований партнер Huawei в країнах Центральної, Східної та Північної Європи, яка забезпечує технічну підтримку відповідної продукції Huawei...Мій поставщик обладнання сказав що код електромережі України ...__...__... (не памятаю) , використання інвертора на україні з іншими параметрами електромережі заборонена та знімає гарантійні зобов'язання.
Не ужели на форуме нет не кого , у которого настройки более 30 кВт ?Ну-ну, цікаво і який же код електромережі визначив для України ваш поставщик обладнання..? І якими нормативними документами використання інвертора з іншими параметрами електромережі заборонено в Україні..? І як до цього ставиться компанія Photomate - сертифікований партнер Huawei в країнах Центральної, Східної та Північної Європи, яка забезпечує технічну підтримку відповідної продукції Huawei...
Сколько выдаёт в пик ?Есть, я писал об этом в теме про оверлокинг Хуавей.
Многим включали, причем брали за великий "секрет" 1-2К грн.Сколько выдаёт в пик ?
33кВтСколько выдаёт в пик ?
Житомиробленерго в цьому місяці (липень 2020) розмістило повідомлення що вже можливо підписувати електронним підписом/подскажите еще вопрос
родителям сказали, что каждый месяц нужно ездить подписывать акты на прием-передачу электроэнергии. это реально все так ездят? в цифровой век вроде живем, неужели нельзя это как-то удаленно делать?
подожди до пятницы , не спеши ... может ещё будем дольше отдавать ... врядле будет КВт больше 4 грв стоить ...Кто брал кредит на постройку солнечной станции ? Нужен совет.
Чего так грустно?подожди до пятницы , не спеши ... может ещё будем дольше отдавать ... врядле будет КВт больше 4 грв стоить ...
да просто видимо надо меньше телевизор на ночь смотреть и новости читать ....))Чего так грустно?
Брат, сколько раз говорить, это не касается частных домашних сес. Все хорошо!да просто видимо надо меньше телевизор на ночь смотреть и новости читать ....))
в пятницу , большинство проголосует за понижение тарифа ... а тут пока отстроишся , да договор подпишут , уже и не интересно будет ..)))
В нас тільки за травень!Деньги за июнь скинули Днепр область.