Так щоб підключити її, потрібно вже знати розпіновку порта інвертораСолар Асистент до прикладу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так щоб підключити її, потрібно вже знати розпіновку порта інвертораСолар Асистент до прикладу.
Ну так це ж основа основ.Так щоб підключити її, потрібно вже знати розпіновку порта інвертора
Ви напевно не читали саму темуНу так це ж основа основ.
Якщо людина не розуміє як зробити елементарний кабель по схемі то далі вже розбиратись годі.Ви напевно не читали саму тему
В цьому і проблема
Я бачу ви дуже вумний, почитайте темуЯкщо людина не розуміє як зробити елементарний кабель по схемі то далі вже розбиратись годі.
Так, ось додаю відео.Чи не могли б ви скинути фото екрану інвертора, щоб розуміти коли підключення вважається успішним)
Проблема в тому що ви намагаєтесь підєднати обладнання що між собою не поєднується. От і все.Я бачу ви дуже вумний, почитайте тему
Проблема не обжати кабель
мабуть 43 пункт зявляється коли вибрати в 5 пункті LIL.Підкажіть, а що за 43 пункт в налаштуваннях інвертору? у мене їх тільки 42
може ви перестанете спалити і підете... в інші темиПроблема в тому що ви намагаєтесь підєднати обладнання що між собою не поєднується. От і все.