Так щоб підключити її, потрібно вже знати розпіновку порта інвертораСолар Асистент до прикладу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так щоб підключити її, потрібно вже знати розпіновку порта інвертораСолар Асистент до прикладу.
Ну так це ж основа основ.Так щоб підключити її, потрібно вже знати розпіновку порта інвертора
Ви напевно не читали саму темуНу так це ж основа основ.
Якщо людина не розуміє як зробити елементарний кабель по схемі то далі вже розбиратись годі.Ви напевно не читали саму тему
В цьому і проблема
Я бачу ви дуже вумний, почитайте темуЯкщо людина не розуміє як зробити елементарний кабель по схемі то далі вже розбиратись годі.
Так, ось додаю відео.Чи не могли б ви скинути фото екрану інвертора, щоб розуміти коли підключення вважається успішним)
Проблема в тому що ви намагаєтесь підєднати обладнання що між собою не поєднується. От і все.Я бачу ви дуже вумний, почитайте тему
Проблема не обжати кабель
мабуть 43 пункт зявляється коли вибрати в 5 пункті LIL.Підкажіть, а що за 43 пункт в налаштуваннях інвертору? у мене їх тільки 42
може ви перестанете спалити і підете... в інші темиПроблема в тому що ви намагаєтесь підєднати обладнання що між собою не поєднується. От і все.
так, Ви праві, можливо знаєте де прочитати про всі варіанти, що вони означають, там можливий вибір в 43 пункті від 47 до 70 здається...мабуть 43 пункт зявляється коли вибрати в 5 пункті LIL.
1- 485A, 2 - 485B, 8 - GNDТак щоб підключити її, потрібно вже знати розпіновку порта інвертора
нічим не допоможу бо не знаю де є така інформаціятак, Ви праві, можливо знаєте де прочитати про всі варіанти, що вони означають, там можливий вибір в 43 пункті від 47 до 70 здається...
Вітаю ви віришили проблеми з підключенням?Вітаю! Є інвертор Anern AN-SCI-EVO-6200 і є батарея Dyness B4850.
Підключив всю єлектричну частину до інвертора, але не можу розібратися як їх поєднати за допомогою RS485. До батареї йшло декілька кабелів з назвами брендів Viotron, Sofar, Axpert-king, Infini solar, Lux, Growatt. Anern серед них немає. По інструкції на батареї потрібно виставити DIP перемикачами необхідну конфігурацію, але я ніде не можу знайти інформацію яку саме конфігурацію під цю модель інвертора.
Інвертор підтримує RS485, батарея також. До інвертора теж є кабель. Наскількі я зрозумів, батарея працює по протоколу Pylon, в інверторі є таке налаштування LiL, але які діпи перемикати, який кабель, распіновку використовувати, геть не розумію.
Поки що поставив інвертор в режим USE та налаштував всі параметри по напрузі та струму згідно параметрів батареї.
Може хтось стикався з такою зв'язкою, підкажіть будь ласка що робити.
І питання, якщо все залишити як є, в режимі USE чим це може загрожувати інвертору чи батареї
Доброго з якою батарей ви його подружили з b4850???? Наскільки я знаю це неможливо там протоколи різні.
Все майже так, але протоколи не різні, різні верcії протоколів. Батарея Dyness b4850 підтримує версію протоколу Pylontech v2.8, а инвертори, клони PowMr, використовуть новішу версію v3.5. Тому намагатися їх зїднати по інструкції, то марна справа - працювати не буде. Батарея просто ігнорує нові команди які приходять з інвертора. Нажаль так.Доброго з якою батарей ви його подружили з b4850???? Наскільки я знаю це неможливо там протоколи різні.
а Dyness DL5.0C який протокол не в курсі?Все майже так, але протоколи не різні, різні верcії протоколів. Батарея Dyness b4850 підтримує версію протоколу Pylontech v2.8, а инвертори, клони PowMr, використовуть новішу версію v3.5. Тому намагатися їх зїднати по інструкції, то марна справа - працювати не буде. Батарея просто ігнорує нові команди які приходять з інвертора. Нажаль так.
я сам батарею складав, бмс інверторна JK-PB2A16S20P, тому не підкажу як на вашій бмс/батареї налаштувати протоколи. Із джиконом легше працювати і інформації більше можна знайти.Доброго з якою батарей ви його подружили з b4850???? Наскільки я знаю це неможливо там протоколи різні.
нажаль ні, я поки що досліджую b4850 які в мене стоять, припускаю що рік випуску теж має значення, а не тільки модельа Dyness DL5.0C який протокол не в курсі?