sanyas15
Tier0
- Реєстрування
- 14 Кві 2021
- Дописи
- 1.052
- Бали
- 83
- Сонячні панелі
- Jinko Solar 575W
- Інвертор
- Axioma-BFP 8000
То краще luxpower sna 6000, набагато більше регулювань та можливостейвізьміть краще
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То краще luxpower sna 6000, набагато більше регулювань та можливостейвізьміть краще
То нехай вибирає по ціні точно! Навіщо рекомендації та надійність?людина я так розумію вибирає по ціні
Потрібен спеціальний адаптер із прошивкою, і все працюєВітаю! Є інвертор Anern AN-SCI-EVO-6200 і є батарея Dyness B4850.
Підключив всю єлектричну частину до інвертора, але не можу розібратися як їх поєднати за допомогою RS485. До батареї йшло декілька кабелів з назвами брендів Viotron, Sofar, Axpert-king, Infini solar, Lux, Growatt. Anern серед них немає. По інструкції на батареї потрібно виставити DIP перемикачами необхідну конфігурацію, але я ніде не можу знайти інформацію яку саме конфігурацію під цю модель інвертора.
Інвертор підтримує RS485, батарея також. До інвертора теж є кабель. Наскількі я зрозумів, батарея працює по протоколу Pylon, в інверторі є таке налаштування LiL, але які діпи перемикати, який кабель, распіновку використовувати, геть не розумію.
Поки що поставив інвертор в режим USE та налаштував всі параметри по напрузі та струму згідно параметрів батареї.
Може хтось стикався з такою зв'язкою, підкажіть будь ласка що робити.
І питання, якщо все залишити як є, в режимі USE чим це може загрожувати інвертору чи батареї
А де такий адаптер можна придбати? Чи замовити?Потрібен спеціальний адаптер із прошивкою, і все працює
Пишіть в особистіА де такий адаптер можна придбати? Чи замовити?
Ви помиляєтесь, ціна такого адаптера це плата arduino + перетворювачі плати MAX rs 485, це коштує копійкиінфо по адаптеру
1 -батарея deye працює по can протоколу (теоретично і по rs485 - але в мене не вийшло її запустити на ньому)
2 - інвертори вольтроніки працюють в основному по pylon rs485 старому протоколу
3 - для підключення треба конвертер протоколів + конв інтерфейсів
4 - ціна такого рішення (принаймні у мене) +-100уо.
5 - я би подумав - чи треба мені робити для інвертора 400уо такий конвертер.
6 - можливо - хтось і зможе запропонувати більш дешеве рішення - велкам!
пропоную вам зробити працюючий прилад за ті копійки що ви пропонуєте. якщо все працюватиме - я перший у вас куплю.Ви помиляєтесь, ціна такого адаптера це плата arduino + перетворювачі плати MAX rs 485, це коштує копійки
Так воно вже зроблене, і працює. Anenji 6,2 + dyness b4850 зкомунікував і налаштував параметри по SOC батареї.Також працює на інших подібних інверторах типу Easun , Anern і т.п.пропоную вам зробити працюючий прилад за ті копійки що ви пропонуєте. якщо все працюватиме - я перший у вас куплю.
Який у вас інвертор?ну моя пропозиція в силі - продайте зразок. Я прилаштую у себе. Там де з батарейки читаємо CAN і відправляємо на інвертор RS485
Так а шо шукати?Вітання, колеги. Давайте відкинемо емоції і допоможемо один одному. У попередніх темах колега зняв кришку із батарейки. Прохання до Вас прощупайте CAN -485 роз'єм тестером. Одразу 4-5 це CAN. Якщо стати осцилографом піде безперервна "пісня" її навіть навушниками чудово чути. Ми їх до уваги не беремо. Далі шукаємо ще два, що йдуть від підписаного гнізда на платі бдсм.
На Анернах, Декстромах і ПовМерах встановлені однакові блоки комунікації із активними пінами 1 і 2. Коло пошуку дуже вузьке.