Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

Пишіть умови. Буду думати. Достатньо однієї комірки 99% soc , інших 20% SOC Впевнений, що не зможу зарядити збірку за 20 годин будь яким струмом в нормальних умовах без overcharge, overdischarge, overcurrent

Останнє редагування:
Пишіть умови. Буду думати
Умова. 8 комірок з повним дизбалансом:
1 - 10% SOC. 2 - 20% SOC. 3. 30% SOC. 4 - 50% SOC, 5 - 60% SOC, 6 - 65% SOC, 7 - 68% SOC, 8 - 70% SOC
З'єднуєте послідовно.
Заряджаєте усю батарею (для 8S) - вольтажем 26.8V або (3.35v/комірку) протягом 24 годин.
Якшо після того у вас збалансована система - я нічо не плачу.
Якшо різнобій то 300$ ваші.

Останнє редагування:
Пишіть умови. Буду думати
Ви собі вже все довели користуючісь досвідом та практикою інших, користуючісь рекомендаіями віробників.
Доводити впертому ідіоту... Ну воно вам треба?

Як бачите, отак само співали індивідууми там.
Вони не проводять експеримент, за який можуть отримати 300$, гавкають шо я нічого не знаю.
Так доведіть і отримаєте 300$!

1 - 10% SOC. 2 - 20% SOC. 3. 30% SOC. 4 - 50% SOC, 5 - 60% SOC, 6 - 65% SOC, 7 - 68% SOC, 8 - 70% SOC
З'єднуєте послідовно.
Заряджаєте усю батарею (для 8S) - вольтажем 26.8V протягом 24 годин.
Нажаль мені проблематично, тому що немає чим так точно зробити SOC. Тому згоден на 50$ і нічого не робити

Дурень. Твої грошї нікому не порібні. Там і тут самодостатні люди.
І с тобою не гавкають, а розмовляють. Оберти зкинь.

Нажаль мені проблематично, тому що немає чим так точно зробити SOC. Тому згоден на 50$. 250$ тому, кто зможе виконати тест
Ніяких поділів, експериментатор з графіками по кожній SOC з графіками отримує 300$. Це шо за ділення пішло.

Собака лає, караван іде
Ну судячі з обставин та кількості прихильників використання BMS та балансирів, очевидно кто собака і кто караван. ;)
А чому ви сприйняли вираз саме на себе? Чи таки бачете співпадіння? :p

З'єднуєте послідовно.
Заряджаєте усю батарею (для 8S) - вольтажем 26.8V протягом 24 годин.
Взагалі то далекі від практики умови. Більше вірогідність, що впаде одна з комірок. Але це теж критичний дисбаланс

Взагалі то далекі від практики умови. Більше вірогідність, що впаде одна з комірок
Куди впаде. Вони всі збалансуються до ідеалу. Але раджу не гадати, а довести. Впала - 300$ легкі гроші !!!

Останнє редагування:
Взагалі то далекі від практики умови. Більше вірогідність, що впаде одна з комірок
При першій же зарядці до 3,54-3,6 вольта розбаланс буде 0,2-0,25 вольта. Воно вам треба витрачати час та ресурси на завчастно відомий результат?

300$ легкі гроші !!!
Так давайте мені. Я буду арбітром, гроші покладу на рахунок та вітдам переможцю.
Шуткую.
Зробіть самі дослідження після ваших прикладів зарядки до 3,35 вольта протягом 24 годин. Тоб то в 16S це 53,6 вольта. Далі відразу зарядіть до 3,54 на комірку, що порівнює 3,55х16=56,8. По вашому все повинно бути ідеально сбалансовано та відмінність між комірками при такій напрузі буде пролягати у межі не быльше 0,01 вольта. Але не дивуйтеся, що там буде на порядок більше.
Зробіть для себе. Мені ваші гроші на потрібні. Купіть на них собі BMS.

Останнє редагування:
Так давайте мені.
Шуткую.
Зробіть самі дослідження після ваших прикладів зарядки до 3,35 вольта протягом 24 годин. Тоб то в 16S це 53,6 вольта. Далі відразу зарядіть до 3,54 на комірку, що порівнює 3,55х16=56,8. По вашому все повинно бути ідеально сбалансовано та відмінність між комірками при такій напрузі буде пролягати у межі не быльше 0,01 вольта. Але не дивуйтеся, що там буде на порядок більше.
Зробіть для себе. Мені ваші гроші на потрібні. Купіть на них собі BMS.
Я щодня цим займаюсь вже місяць. Нашо мені це, я ж вже 100 раз собі довів шо моя система щодня само балансується.
Я вже настільки попереду, шо я можу залежно від вольтажу і сили струму зарядки ідеально визначити час,
за який система зарядиться до 99%. Дайте мені ємність, стартовий SOC, час зарядки, я виставлю такі дані, що батарея через 8 годин буде 99%-100% зарядженою і збалансованою до 0.01V.

Так это же прекрасная возможность заработать 300$ и доказать что он не прав и обсмеять. Неужели нет желающих? Неделю спорить время есть, а истину получить времени нет?
У меня 2 батареи заводские по 16 ячеек, их курочить не хочется. А саморобку запросто разбалансировал бы.
Ну про то, что он отдаст 300$ остаётся только на слово верить, полагаю

Так это же прекрасная возможность заработать 300$ и доказать что он не прави обсмеять. Неужели нет желающих? Неделю спорить время есть, а истину получить времени нет?
У меня 2 батареи заводские по 16 ячеек, их курочить не хочется. А саморобку запросто разбалансировал бы
факт! Сидять спорять. Найбільший прикол шо на тамтому форумі був мужик і з зарядкою і системою 4s, яка графіки малює, взагалі 5 хвилин роботи, виставити, зарядити і всьо. Так ні, тиждень мене мурижив з своїми теоріями.

Так это же прекрасная возможность заработать 300$
Это не заработать. Это быстро рубануть полёгкому. Такие деньги так же легко и теряются. Совершенно бестолковое мероприятие.
А наказать? Зачем? Жизнь накажет.
Неделю спорить время есть, а истину получить времени нет?
Бесплатный цирк. :)

Для легшої 4s системи.
Берете 4 комірки 20% SOC, 40% SOC, 60% SOC, 70% SOC.
З'єднуєте послідовно.
Заряджаєте 13,4V протягом 24 годин.
Якшо баланс - я правий. Якшо різнобій 300$ ваші!!!
Найлегший шанс заробити 300$ :D
Щоб підтвердити шо індивід toyo не правий - потім можете розрядити і поміряти SOC самої батареї, він буде в межах 97-99%, а не "недозарядженній", як він тут намагається там стверджувати.

Останнє редагування:
Заряджаєте 13,4V протягом 24 годин.
Якшо різнобій
Лохів вимірювати дісбаланс на недозарядженній Lifepo4 при 3,35 на комірку шукайте в на іншій планеті.
Давайте 3,55 на комірку я с BMS та активним балансиром 2А, а ви без.

Назад
Угорі