Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

Чи ви в упор не бачите потік енергії 1282 ват?
не бачу. У мене потік енергії визначається U*I.
Чим ви охолоджуєте свій інвертор з 1200 Ват втрат на 23 Амперах?o_O
У вас 2 Ома опір це ж який фейспалм

Пояснюю 1282 ват йде на заряд батареї.
Відносно невелика частина з них на тепло

Приклад коректного застосування закону Ома:

На даний момент часу загальний опір ділянки кола(читай збірки разом з проводами ) від + інвертора до - інвертора :
Rx=53,99/23,76≈2,272 Ом.

Напруга комірки 3,37В
Струм через комірку 23,76А
Опір комірки 3,37/23,76=0,141 Ом
Опір 16 комірок Rc= 0,141*16=2,256 Ом
Опір проводів ,шин, з'єднань Rw= Rx-Rc= 2,272-2,256=0,016 Ом

Потужність P
P=I*I*Rx
P=23,76*23,76*2,272=1282 W
Звідки R=0,0003 Ом ? Це опір чого?
Так доведіть, в чому я помилився

Так доведіть, в чому я помилився
всьому. Ви нічого не розумієте, я не можу вам розжувати фізику шкільну, бо ви не розумієте тексту, який я пишу.
Спробуйте зрозуміти чому я кажу те і інше, чому я рахую так, а не свої дурні теореми застосовувати весь час

Повна неадекватність та не розуміння в застосуванні закону Ома.

Повна неадекватність та не розуміння в застосуванні закону Ома.
саме так, у вас.
Якшо ви такий розумний, то порахуйте скільки з ваших 1282 Ват на заряд йде на втрати!
І мені чітко з цифрами, а не брєд аля "невелика частина", тут не гороскопи

не бачу. У мене потік енергії визначається U*I.
Чим ви охолоджуєте свій інвертор з 1200 Ват втрат на 23 Амперах?o_O
У вас 2 Ома опір це ж який фейспалм
Проведіть вимір внутрішнього опіру на зарядку та більше не кажіть дурниць що то якась "константа чи в межах похибки"

Проведіть вимір внутрішнього опіру на зарядку та більше не кажіть дурниць що то якась "константа чи в межах похибки"
бідні вчителі в школах. Я їх розумію. Настільки мати великий опір до знань як у вас, треба ше знайти. Буде 3 дні називати червоне зеленим і ніяк.
Саме різниця потенціалів U у вас в мозку настільки мала, шо внутрішній опір R до нових знань ви не можете побороти, це якшо розкласти фізично вашу проблему у розумінні матеріалу, струм I не тече.

Останнє редагування:
Та все з вами зрозуміло: коли нічим відповісти по темі починається перехід до особи та перевід стрілок

саме так, у вас.
Якшо ви такий розумний, то порахуйте скільки з ваших 1282 Ват на заряд йде на втрати!
І мені чітко з цифрами, а не брєд аля "невелика частина", тут не гороскопи
Є розрахований опір проводів та струм по них.
Так розрахуйте теплові втрати на них . Хоч тут покажіть знання фізики. Про теплові втрати в комірках я вже мовчу

Роман, таку людину не переконати! Вона, можливо, і створює такі теми від недостатньої уваги...
Вже пів світу (майже) говорить, що так робити можна, але не правильно.
Але ж ні - особисте ЕГО не дозволяє визнати свої помилки.

За весь час не знайшов жодної людини, з якою можна поспілкуватись на рівні 11 класу фізики, а не 7. Хоча тут аналогічно

Пробачте модератори. Але як що ваша задача наповнювати знаннями форум, то уся ця гілка повинна була померти не народившись. Але мабуть кількість проглядів та користувачів головніше.
Хай так і буде. Але вам далі жити з сrowl та подібними темами.

Останнє редагування модератором:
crowl, what about this?
Дивіться:
Я навчив рахувати площу під графіком, навчив застосуванню закону Ома....
По формулах довів, що у випадку 10% SOC та 99% SOC на різних комірках в збірці буде критичний дисбаланс і збірку неможливо буде нормально зарядити...

Вкладення

• Screenshot_2025-01-08-17-55-53-107_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-08-17-55-53-107_com.android.chrome-edit.jpg
    325,5 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
crowl, what about this?
Дивіться:
Я навчив рахувати площу під графіком, навчив застосуванню закону Ома....
По формулах довів, що у випадку 10% SOC та 99% SOC на різних комірках в збірці буде критичний дисбаланс і збірку неможливо буде нормально зарядити...
я не можу пояснити, бо в мене не достатній скіл бути вчителем. Я сам зрозумів. Нажаль глобально шо ви шо вони не можуть це усвідомити, поки не захочуть. Захочете можливо колись зрозумієте. А не захочете у вас є BMS і Balancers, які все робитимуть за вас.
Я обрав свій шлях.

Про 300$ можна забути?. Я був вже готовий провести експеримент на своїй збірці

Так запропонуйте на цьому форумі такий експеримент за 300$. Думаю ,що будуть бажаючі крім мене
Там примітивні клоуни погавкали і злились. Я готовий і тут це пропонувати, для мене не має значення.

Назад
Угорі