andrii_sh
Tier1
- Реєстрування
- 4 Тра 2023
- Дописи
- 160
- Бали
- 28
- Сонячні панелі
- Trina Solar TSM-DE21-655M
- Інвертор
- Infinisolar VII ISGRID 5KW
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У випадку літій-іонного акумулятора хімічна реакція на кордоні електрод-електроліт не відбувається. Процес зарядки / розряду обумовлений вільною інтеркаляцією іонів літію з речовини катода в речовину анода і назад. При наближенні SoC до 100%, відбувається нелінійне зростання поляризаційного потенціалу, обумовлене переходом до хімічної реакції, пов'язаної з перетворенням речовини електроліту. при досягненні точки 100%, акумулятор наближається до порогу, при якому майже всі іони літію з катода деінтеркальовані, У цьому випадку запускається хімічна реакція, яка пов'язана з перетворенням речовини електроліту (в якому також містяться іони літію), що призводить до деградації акумулятора. Цей фазовий перехід супроводжується нелінійним зростанням поляризаційного потенціалу. Тому, з одного боку, при зарядці обмежують напругу заряду у літій-іонного акумулятора, з іншого боку, в певний момент часу штучним чином зупиняють його подальшу зарядку, інакше можливий так званий перезаряд акумулятора, тобто заряд його до ступеня заряду вище 100%.В комірці1 з найбільшим SOC кількість "літія, який приймає участь в електрохімічній реакції" меньше, ніж в комірці2 з меншим SOC.
В процесі зарядки "літій" швидше закінчиться в комірці1 , нормальна електрохімічна реакція закінчиться, струм через комірку1 а вслід і через комірку2 припиниться
Те саме, вид збоку.. при досягненні точки 100%, акумулятор наближається до порогу, при якому майже всі іони літію з катода деінтеркальовані,
дякую за сьогодніминуло трохи більше 8 годин від початку зарядки. загалом заряджено 43.9А*год
на сьогодні експеримент буде призупинено, бо залишати без нагляду батарею не буду. завтра продовжу експеримент
Не ті фотоминуло трохи більше 8 годин від початку зарядки. загалом заряджено 43.9А*год
на сьогодні експеримент буде призупинено, бо залишати без нагляду батарею не буду. завтра продовжу експеримент
Dmitry, 2 та 4 комірки збалансовані одна відносно другої?минуло ще півтори години. загально заряджено 36.8А*год
Ну ось, на самому цікавому місці, в виробників серіалів навчилися?експеримент буде призупинено,
забув вигрузити "ті" в папку, і на автоматі загрузив з неї останні дві. тут вже правильніНе ті фото
ну так) треба тримати в напрузі)Ну ось, на самому цікавому місці, в виробників серіалів навчилися?
Та мені "похрену"Даю підказку:
"Друга розряджена на 251А*год
як то з наукової не збалансувати без балансира. Закон Ома для ділянки кола і правила Кірхгофа все балансують без проблем.Знайшов в мережі
тут з наукової точки зору показано що без балансира акумулятор не збалансувати, але
також показано що можна експлуатувати без балансира як що заряджати до напруги (3.4 .. 3.45) х число комірок
прикро що на кацапском
ну, цікаво глянути в роботі. 192s відбалансувати активним балансуванням, які підводні камені. Бо я бачу сотні проблем з 16s навколо.А шо там шукать? Хоть 192S.
Нещодавно Ви написали, що маєте вищу освіту в сфері електроніки. Де Ви навчалися і за якою спеціальністю?Висновок лише один, я єдиний і першим у світі дослідив на практиці усі фізичні і хімічні процеси поведінки lifepo4 під час заряджання
Тоб то так, що назву не вивчив?факультет електроніки, комп'ютерні науки, ЛНУ.
яка різниця яка там назва. Я вчив суть, а не назви предметів чи викладачів.
Люблю я ваш підхід, знайти шо я за людина лиш би не визнати шо ви не правий і я правий. Не вийде Я правий експериментально.
Ви дилетант і нічого не тямите у фізиці.
В цьому експерименті , що йде, приблизно за 8 годин зарядки батарея отримала 44 ампер*години . При цьому з окремих комірок було знято в рази більше ампер*годин, струм продовжує падати, а значить що батарея вже не зарядиться за 24 години і не збалансується .
Але ви вперто намагаєтесь доводити якусь правоту в своєму вимірі, далекому від реальності