Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

тобто, виходячи з "when cell is more charged it gets less current" ви вважаєте шо у послідовно з'єднаних комірок може бути різний струм? Чи як це розуміти?

тобто, виходячи з "when cell is more charged it gets less current" ви вважаєте шо у послідовно з'єднаних комірок може бути різний струм? Чи як це розуміти?
струм не міняється з часом. Струм завжди тече однаковий зарядний, тобто міняється лише струм на кожній з комірок, скільки вона може всмоктувати в даний момент часу. Коли комірка більш заряджена вона може всасувати менше струму ніж розряджена.

Наполеон в соседней палате

Струм завжди тече однаковий зарядний, тобто міняється лише струм на кожній з комірок,
Але ж закон Ома каже, що в послідовному ланцюгу або колі струм однаковий на усіх ділянках. Як він у вас по тому ж самому закону Ома трапляеться різний? Ом про це не знав?

струм не міняється з часом. Струм завжди тече однаковий зарядний, тобто міняється лише струм на кожній з комірок, скільки вона може всмоктувати в даний момент часу. Коли комірка більш заряджена вона може всасувати менше струму ніж розряджена.
не зрозуміл, ось е 2 послідовно з'єднані комірки, одна 100 відс заряжена, друга на 50. З інвертора виходить 1 А зарядного струма. Який струм буде через першу комірку, який через другу? Скільки "всосе" перша, скільки друга?

Але ж закон Ома каже, що в послідовному ланцюгу або колі струм однаковий на усіх ділянках. Як він у вас по тому ж самому закону Ома трапляеться різний?
Струм і є однаковий, різний лише струм яке всмоктує кожна з комірок. Подивіться на малюнок з відрами може дойде

не зрозуміл, ось е 2 послідовно з'єднані комірки, одна 100 відс заряжена, друга на 50. З інвертора виходить 1 А зарядного струма. Який струм буде через першу комірку, який через другу? Скільки "всосе" перша, скільки друга?
з інвертора завжди виходить 50 Ампер, а ніяких не 1.
1 лише всмоктує окрема комірка або батарея бо вона майже заряджена.

Припустимо з інвертора виходить 50 ампер. Перша комірка з 50% SOC сосе всі 50, а друга 100% SOC комірка не всосує нічого.
На зарядці в вас покаже струм 25 ампер і буде зменшуватись з часом , навіть якшо ви там задали 50.

Дійсно першопроходець в найбільшій дурні , яку тільки можна уявити:
Ви , прикриваючись законом Ома , підставили в його формулу те , що туди аж ніяк не лізе( "мілліОми з даташит"), збудували на цьому збочену теорію.

різний лише струм яке всмоктує кожна з комірок.
Комірки в ланцюгу струм пропускають, а не тільки "всмоктують".
Я вам давно казав про потужність та ємність. Ви чути про це не хочете.
Струм це ампери. Потужність це вольт-ампери. Ємність це ампер-години.
Так що "всомктують" комірки? Не струм це точно.

Коли ви вже зрозумієте, що струм, який протекає через комірки, та струм, який комірка потребляє при заряді, це хоть и взаємно зв'язані речі, але різні?

Останнє редагування:
з інвертора завжди виходить 50 Ампер, а ніяких не 1.
1 лише всмоктує окрема комірка або батарея бо вона майже заряджена.
Я вже казав Вам, що ваша математична модель з відрами помилкова. На повній комірці (відрі) є напруга, нехай 3.4В. Крізь неї протікає струм 50А. Вона не може "пити мохіто". Вона повинна дівати кудись ту потужність 3.4В*50А=170Вт. Або накопичувати, або виділяти як тепло.

Я вже казав Вам, що ваша математична модель з відрами помилкова. На повній комірці (відрі) є напруга, нехай 3.4В. Крізь неї протікає струм 50А. Вона не може "пити мохіто". Вона повинна дівати кудись ту потужність 3.4В*50А=17Вт. Або накопичувати, або виділяти як тепло.
I = U/R. Коли вольтаж зарядки і вольтаж комірки зрівнявся. U delta -> 0. Ви знаєте шо таке ліміт, коли величина прямує до нуля?
Відповідно коли U прямує до нуля I прямує до нуля.
Це фізика 11 класу.
Шо таке величини динамічні які змінюються з часом?
Ваші моделі лише розглядають статичні величини, саме те шо вчать на фізиці 7 класу, де ви всі застрягли.

Останнє редагування:
Припустимо з інвертора виходить 50 ампер. Перша комірка з 50% SOC сосе всі 50, а друга 100% SOC комірка не всосує нічого.
На зарядці в вас покаже струм 25 ампер і буде зменшуватись з часом , навіть якшо ви там задали 50.
"Виходить 50А , але покаже 25А."
Це і є ваша збочена паралельна реальність.
Ви не уявляєте як таке взагалі може бути , скільки часу це може продовжуватися та до чого призведе:
"50А на комірку з 100% SOC"

Візьміть комірку, та проведіть вже такий експеримент, потім може дойде абсурдність вашої заяви

Останнє редагування:
Це фізика 11 класу.
саме те шо вчать фізикою 7 класу і ви всі застрягли.
Тепер ясно, що ніякої освіти у Вас вище школи нема, тому постійно апелюєте до шкільної фізики за Фрейдом.
Ви не відповіли на моє запитання ким Ви працюєте?
Я чого питаю. Можливо Ви становите небезпеку для суспільства з купленим дипломом і такими амбіціями.

Тепер ясно, що ніякої освіти у Вас вище школи нема, тому постійно апелюєте до шкільної фізики за Фрейдом.
Ви не відповіли на моє запитання ким Ви працюєте?
Я чого питаю. Можливо Ви становите небезпеку для суспільства з купленим дипломом і такими амбіціями.
Коли в людини не залишилось аргументів переходить на особистості. Нажаль ні фізики ні математики не знаєте.

Оце 60А на комірку з 100% SOC до чого призведе
нічого, вона просто собі буде в float сидіти на 100% SOC і нічого не робити. Ми ж це експериментально все доводимо.
I на ній буде прямувати до нуля.

Коли в людини не залишилось аргументів переходить на особистості. Нажаль ні фізики ні математики не знаєте.
Ну це ми вже проїхали, фізику і математику у тому паралельному просторі знаєте тільки Ви. Але Ви не відповіли на моє питання ким працюєте? Одне діло, якщо бібліотекарем. А інше діло, якщо десь сісадміном і зараз підете знімати БМСки з підконтрольного обладнання.

Ну це ми вже проїхали, фізику і математику у тому паралельному просторі знаєте тільки Ви. Але Ви не відповіли на моє питання ким працюєте? Одне діло, якщо бібліотекарем. А інше діло, якщо десь сісадміном і зараз підете знімати БМСки з підконтрольного обладнання.
нашо мені ви і ваші БМСки.
Таке враження шо БМС це шось погане. Вони захищають від таких не професійних користувачів як ви. + форс мажорних обставин.
А собі я можу робити все шо завгодно
Ви навіть тут не можете усвідомити шо речі які я роблю на свій страх і ризик не рекомендовано прододити вдома.
Мабуть для вас на упаховках зубної пасти пишуть не їсти

Назад
Угорі