Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

якшо збалансована, то так.
Ще раз підвердіть свою відповідь для мого розуміння.
Струм 2 ампера через кожну послідовно з'єднану комірку з 16 при загальному струмі у 32 ампера через усю батарею.
2х16=32.
Правильно?

Ще раз підвердіть свою відповідь для мого розуміння.
Струм 2 ампера через кожну послідовно з'єднану комірку з 16 при загальному струмі у 32 ампера через усю батарею.
2х16=32.
Правильно?
При загальному струмі 32, на кожній комірці 32.
Коли би був струм 2 ампери через кожну то загальний струм би був 2 ампери!
Струм зарядки і струм абсорбції батареї це різні речі, струм зарядки завжди однаковий, струм абсорбції змінна величина

32 сторінки ви писали зовсім інше. Та ще й на ходу виправляєте. За вами скріншоти треба миттєво робити.

I загальне = (I1 + I2 + ... I n)/n - середнє арифметичне
При послідовному не може бути середнойго арифметичного. Струм буде однаковий скрізь. Буде різне падіння напруги, про що і каже Киргоф.

При послідовному не може бути середнойго арифметичного. Струм буде однаковий скрізь. Буде різне падіння напруги, про що і каже Киргоф.
photo_2025-01-17_10-32-16.jpgphoto_2025-01-17_16-29-09.jpg

попрошу пояснити чому струм зарядки впав з 8.7 ампер до 3.7 ампер протягом 8 годин заряджання.
Якшо експериментатор взагалі заряджає 30 Ампер зарядним.

попрошу пояснити чому струм зарядки впав з 8.7 ампер до 3.7 ампер протягом 8 годин заряджання.
Так ви ж фізику батарей та акумуляторів знаєте креще всіх. Це ваші слова.
Але не знаєте, що струм зарядки падає по мірі підвищеня рівня зарядки.

не знаю, шось вам ввижається.
Ну от ви самі підтвердили, що ви нечестна людина.
Буває люди помиляються та визнають, що спочатку зробили, а потім виправили. Бачу ви не з таких.

Ну от ви самі підтвердили, що ви нечестна людина.
Буває люди помиляються та визнають, що спочатку зробили, а потім виправили. Бачу ви не з таких.
Поясніть мені чому струм падає. Я виправив бо не повністю сформував відповідь.
І я теж роблю помилки, тому і виправив бо була неточність

Ви спочатку відповіли ствердно, а потім написали зворотнє з дописами. Не викручуйтесь.
річ, яка і 2 хвилини не пробула не є ствердженням. Скріншотьте якшо хочете докази надалі.
Я теж людина і роблю помилки, але я виправляюсь
ви написали брєд, а я не зрозумів контекст з першого прочитання, відповідно і сталась колізія

куди зростає напруга, напруга чого
Ви дійсно нічого не розумієте?
При зарядці обмежується верх по напрузі та струму. При досягненні верху по напрузі починає спадати струм.
Ви не знали?
річ, яка і 2 хвилини не пробула не є ствердженням.
Ага. Один раз не п....ас.

Ви дійсно нічого не розумієте?
При зарядці обмежується верх по напрузі та струму. При досягненні верху по напрузі починає спадати струм.
Ви не знали?

Ага. Один раз не п....ас.
Так струм чого спадає? Якими правилами диктується спадання струму? Ви ж тут експерт, поясніть мені, я неук, який нічого не розуміє.

Назад
Угорі