Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

Ви навіть тут не можете усвідомити шо речі які я роблю на свій страх і ризик не рекомендовано прододити вдома.
Коли Ви йдете на роботу, Ви залишаєте амбіції "найрозумнішої людини" вдома?

Коли Ви йдете на роботу, Ви залишаєте амбіції "найрозумнішої людини" вдома?
ні, я не міняюсь, а однаковий завжди.
На чорне буду казати чорне, навіть якщо 100 людей буде казати біле. Я не відомий і не соціальний, а лише за правду.

Ви заблукали між послідовно з'єднаними комірками та паралельно з'єднаними.

Якщо інвертор дає в даний час струм 30А , то в даний час немає значення на скільки він налаштований.

30А тече в даний час через кожну комірку незалежно від SOC .

Останнє редагування:
а чому не 80 або 100 або 20? не вір глазам своїм прибор показує 1 але ми вважаємо що 50 або 80 або 1000 :oops:
Бо I max = ( U charger - U cell ) / R
тепер підставляйте для різних різниць потенціалів і матимете значення I max

Для двох комірок: 1 3.35. 2. 3.30 вольт зараз U cell. U charger 3.4В R 1 = R 2 = 0.0003

I max 1 = ( 3.4-3.35) / 0.0003= 166 А
I max 2 = ( 3.4-3.30) / 0.0003= 333 А

Якшо ви заряджаєте наприклад струмом 400 ампер цю бодягу, то покаже (333+166)/2 = 250 А, а аж ніяк не 400 Ампер.

Останнє редагування:
Припустимо з інвертора виходить 50 ампер. Перша комірка з 50% SOC сосе всі 50, а друга 100% SOC комірка не всосує нічого.
Ця фраза працює для ПАРАЛЕЛЬНОГО з'єднання 2х комірок.

Для ПОСЛІДОВНО з'єднаних 2х комірок:
Перша заряджається. Друга швидко переходить в overcharge, overvoltage і руйнується

Останнє редагування:
тепер підставляйте для різних різниць потенціалів і матимете значення I max

Ми маємо фізично в реальному світі інвертор та амперметр, амперметр показує 1А

то який струм іде (чи виходить з інвертора)?

Ми маємо фізично в реальному світі інвертор та амперметр, амперметр показує 1А

то який струм іде (чи виходить з інвертора)?
такий який ви вказали, в налаштуваннях інвертора, якшо 50 ампер то 50 ампер і виходить завжди і не міняється
амперметр показує середнє арифметичне всосування усіх комірок в даний час.

такий який ви вказали, в налаштуваннях інвертора, якшо 50 ампер то 50 ампер і виходить завжди і не міняється
Виходить як що амперметр показує 1А то 49 ідуть мимо амперметра?
цікаво яким чином? по повітрю?

Виходить як що амперметр показує 1А то 49 ідуть мимо амперметра?
цікаво яким чином? по повітрю?
показує лише скільки ВСОСУЄ вся батарея в даний час, а не скільки видає інвертор. Інвертор завжди видає 50 Ампер.

показує лише скільки ВСОСУЄ вся батарея в даний час, а не скільки видає інвертор. Інвертор завжди видає 50 Ампер.
Це абсурд. Якщо інвертор показує 1А , то він і видає саме 1А , а не 50
Купіть амперметр , та заміряйте, якщо не тямите показники інвертора

Останнє редагування:
виходить що як що амперметр, що включений між інвертором та батареею, показує 1А то 49 десь губляться до амперметра
то який струм протікає через кожну з 16 комірок як що на вході 1А (бо амперметр же)

виходить що як що амперметр, що включений між інвертором та батареею, показує 1А то 49 десь губляться до амперметра
то який струм протікає через кожну з 16 комірок як що на вході 1А (бо амперметр же)
струм для послідовного з'єднання усюди 50 ампер на кожній ділянці
Кірхгофа правило

амперметр показує середнє арифметичне всосування усіх комірок в даний час.
Тоб то загальний струм через батарею з 16 послідовних комірок по вашому це сумма усіх струмів окремих 16 комірок?
Тоб то якщо загальний струм 32 ампера через батарею з 16 збалансованих комірок, то через окрему комірку буде 2 ампера (32/16=2)?
Я так вам розумію?

Тоб то загальний струм через батарею з 16 послідовних комірок по вашому це сумма усіх струмів окремих 16 комірок?
Тоб то якщо загальний струм 32 ампера через батарею з 16 збалансованих комірок, то через окрему комірку буде 2 ампера (32/16=2)?
Я так вам розумію?
якшо збалансована, то так загальний струм на кожну комірку 32 ампера. На 1 32, на 2 32 і так далі.
I загальне = (I1 + I2 + ... I n)/n - середнє арифметичне

Ну вам вже 32 сторінки пояснюють, що ті 49 всосуються. ;)
навпаки, всосується 1

Назад
Угорі