Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

Так струм чого спадає?
Струм зарядки. Струм, який протікає через батарею із послідовно з'єднаних комірок.
Якими правилами диктується спадання струму?
Законами хімії та фізики. По простому росте внутрішній опір.
Але не підводьте до ваших видумок. Струм буде однаковий на усіх комірках не залежно від їх сбалансованності, бо вони послідовні.

Струм зарядки. Струм, який протікає через батарею із послідовно з'єднаних комірок.

Законами хімії та фізики.
1. назву законів фізики в студію, не треба узагальнювати. Дайте формули
2. чому розбаланс на комірках постійно спадає по мірі заряджання в такому випадку.
3. Де дівається струм на вже заряджених комірках.

1. назву законів фізики в студію, не треба узагальнювати. Дайте формули
Це ви повинні були вивчити на факультеті електроніки ЛНУ.
Дивлюсь і там ви виправили та видалили ЛНУ.

2. чому розбаланс на комірках постійно спадає по мірі заряджання в такому випадку.
Це ви так важаєте, бо зовсім нічого не розумієте. Як би справді вчились, то таких дурниць би не писали.
3. Де дівається струм на вже заряджених комірках.
Ні де він не дівається. Зростає напруга. Можете це побачити простими вимірами кожної комірки. При розрядці великим струмом побачита падіння напруги на кожній окремій комірці. При зарядці побачите зростання струму на кожній окремій комірці. За одно ви й побачите, що при великих струмах у вас вже буде дуже неприємна для вас розбіжність напруг між комірками. Хімія Lifepo4 згладе різницю по напругах, але не по ємності.

Ні де він не дівається. Зростає напруга. Можете це побачити простими вимірами кожної комірки. При розрядці великим струмом побачита падіння напруги на кожній окремій комірці. При зарядці побачите зростання струму на кожній окремій комірці. За одно ви й побачите, що при великих струмах у вас вже буде дуже неприємна для вас розбіжність напруг між комірками. Хімія Lifepo4 згладе різницю по напругах, але не по ємності.
не буде у мене розбіжності, я можу заряджати хоч струмом 500 Ампер, розряджати хоч 1C і ніяких розбіжностей ніколи не буде бо в мене абсолютний баланс.
Ви взагалі нічого не тямите у фізиці і процесах зарядки, Ні формул, нічого.
Дилетант+боягуз, який лише вміє переходити на особистості. Ви лише злились.

Мої слова підтверджені грішми, якшо я програю парі я відправляю 500$.

Хочете - готовий і з вами парі на 3500$ пройти. Від вас 1000$, 3.5/1 ідеальний коеф ви ж тут "експерт". Провчите мене + заробите 3500$ шо такого. І не треба мені тут сердобольствувати шо не треба моїх грошей. Треба, візьміть 3500$ легких грошей які я пропоную, провчіть мене і буде спокій.

Останнє редагування:
струм для послідовного з'єднання усюди 50 ампер на кожній ділянці
Кірхгофа правило
Добре, на кожній ділянці однаковий 50 А виходить на амперметрі теж
чому амперметр показує 1А?
чекаємо нам відповідь

Добре, на кожній ділянці однаковий 50 А виходить на амперметрі теж
чому амперметр показує 1А?
чекаємо нам відповідь
амперметр показує лише шо тече, а не шо на вході.
Була би достатня напруга то би текло і 50 Ампер. Тому і спочатку заряджання тече 50 і поступово зменшується по мірі заряджання.

в конкретний момент ми заряджаємо струмом 3.7А саме його показує амперметр, немає там струму 30А і николи не було
не було, бо напруга зарядки надто мала шоб всі 30 Ампер текло. Закон ОМА

тече завжди 50А, а всмоктується 1А
чому амперметр показує 1А
як що він
показує лише шо тече
і який струм тече через кожну комірку?

Мої слова підтверджені грішми,
Я вам показав де ви свої слова виправляли та потім від них відмовлялись.
Далі не треба. Ні ваші слова, ні ваші гроші нікому непотрібні. Вони нічого на коштують.

Так струм чого спадає? Якими правилами диктується спадання струму?
Звісно законом Ома
I=dU/R
де dU - різниця ЕДС зарядного та батареї
R - опір батареї (величина приблизно стала)
загальне U в нас 13.4В комірки заряджаються их ЕДС зростає dU=ЕДС(зарядного) - ЕДС(батареї) - зменьшується
як видно з формули
I=dU/R струм буде зменшуватись по мірі того як ЕДС батареї буде рости, що і відбувається

а всмоктується 1А
"Всмоктуватись" може тільки ємність. І "всмоктує" комірка рівно той струм, який через неї проходе. "Всмоктування" чітко прив'язоно до часу.
Як що у вас струм через комірку 50 ампер, то за годину комірка "всмокче" емність 50 ампер/годин. А 1а/г вона "всмоктує" за приблизно 50
секунд.

Ви оперуєте видуманними та відомими леше вам термінами. Та і з ними у вас помилок хочь відбавляй.

сьогодні ...

Вкладення

• Снимок экрана 2025-01-19 в 17.29.00.png
    Снимок экрана 2025-01-19 в 17.29.00.png
    192,8 Кб · Перегляди: 10
  • Снимок экрана 2025-01-19 в 17.27.45.png
    Снимок экрана 2025-01-19 в 17.27.45.png
    119,2 Кб · Перегляди: 10
Де дівається струм на вже заряджених комірках.
Він ніде не дівається
скільки виходить з інвертора стільки ж і повертається, це
Кірхгофа правило
але струм виконує роботу, конкретно на зарядженій комірці ця робота полягає в тому щоб розлагати електроліт, збільшувати температуру комірки та підвищувати в ній тиск аж до спрацювання клапану

тече завжди 50А, а всмоктується 1А
чому амперметр показує 1А
як що він
показує лише шо тече
і який струм тече через кожну комірку?
не ігноруйте питання,це все таки Ваша тема

Назад
Угорі