andrii_sh
Tier1
- Реєстрування
- 4 Тра 2023
- Дописи
- 206
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- Trina Solar TSM-DE21-655M
- Інвертор
- Infinisolar VII ISGRID 5KW
так, не торкаєтьсяточно не торкаєтесь до шини? перевірте шоб щуп не контактував ні з шиною ні з гайкою
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так, не торкаєтьсяточно не торкаєтесь до шини? перевірте шоб щуп не контактував ні з шиною ні з гайкою
навіть спеціально одів додаткові ковпачки на щупи, щоб ну ніяк не могло зачепитись ні за що, крім основних площадокось до тих металевих контактів безпосередньо
головне шоб ні до шини ні до гайки не було контакту.
та ну)Ви шину міряєте
саме так, є дотик до шин. Треба якось безпосередньо до контактів добратисьта ну)
відео передивіться і покажіть де там воно до шини дотикається?саме так, є дотик до шин. Треба якось безпосередньо до контактів добратись
ось до тих металевих контактів безпосередньоПереглянути вкладення 6532
головне шоб ні до шини ні до гайки не було контакту.
На маленьких струмах це не має значення.Переглянути вкладення 6535
Ви шину міряєте. Заведіть щупа зверху, аби оминути шину. Треба оминути шину
не думаю що вдасться таке довести йому) тому знімаю геть як проситьНа маленьких струмах це не має значення
прошуТреба знайти точку де нема жодних ворсів
супер, дякую.не думаю що вдасться таке довести йому) тому знімаю геть як просить
прошу
Це вже "немає до чого доколупатися"...Оці контактні ворси від з'єднання до нього контачать. Треба знайти точку де нема жодних ворсів
Це вже "немає до чого доколупатися"...
Ось шо я маю на увазі. Шина ламає показники. Якшо не до контакта конектитись то вінігрет. А у вас на 1 елементі зчитує по шині і тому розкид більший ніж насправді..не думаю що вдасться таке довести йому) тому знімаю геть як просить
прошу
Який струм був через збірку?Ось шо я маю на увазі. Шина ламає показники. Якшо не до контакта конектитись то вінігрет. А у вас на 1 елементі зчитує по шині і тому розкид більший ніж насправді..
Нажаль у вас контакти дуже маленькі і добратись до них мега складно
Який висновок, та комірка яка до плюса під'єднана - вольтаж більший ніж в реалі, а та шо до мінуса - вольтаж менший. Відповідно баланс більший ніж показує BMS.
Спробуйте ше мінусову комірку поміряти, там може легше добратись до самого контакта і буде видно чи є розкид.
Якшо вольтаж на комірці більший ніж по BMS - теорія вірна.
Круто, можливо вона якраз тепер нарешті хоче до 3.5 піти! Треба продовжувти!!!майже 4 години зарядки за сьогодні. струм впав вже менше 1 ампера
заряджено за сьогодні 10А*год, загалом 54А*год
з цікавого - напруга на першій комірці піднялась до 3.4В і продовжує по трохи зростати
різниця між комірками також виросла
різниця 0.005 В то виходить у вас опір з'єднання між коміркою та шиною 0.7 мОм, там гвинт хоч затягнутий?Струм в мене через комірку протікає 7 Ампер
так, протестував пальцьом на 50 Ампер, не гріється.різниця 0.005 В то виходить у вас опір з'єднання між коміркою та шиною 0.7 мОм, там гвинт хоч затягнутий?