Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А інвертор хіба не 48в? Як підключені Ваші 4-ри акумулятора? Балансир на них встановлений? Яка напруга кожного акумулятора? Режим "вирівнювання напруги" задіяний?використовує масовану зарядку ~14вольт
Стоїть 4 АКБ з'єднані послідовно 250ампер годин, балансир 1 на 4 АКБ в риджимі C.V. Масованої зарядки раніше було 56,8в це 14,2 на кожен АКБ (заміряв мультиметром). А в плаваючому режимі підтримки 54,7в це 13,5 на кожен АКБ.А інвертор хіба не 48в? Як підключені Ваші 4-ри акумулятора? Балансир на них встановлений? Яка напруга кожного акумулятора? Режим "вирівнювання напруги" задіяний?
А інвертор хіба не 48в? Як підключені Ваші 4-ри акумулятора? Балансир на них встановлений? Яка напруга кожного акумулятора? Режим "вирівнювання напруги" задіяний?
Тестер правду не скаже на такі АКБ... В мене є АКБ з SOC98%, а працює 100Вт навантаження всього 30-40хв. А є інша АКБ з SOC55%, там навантаження 100Вт тримає до 3-х годин. Обидва акума AGM. Ваші АКБ потрібно замінити при першій можливості, не будуть вони працювати нормально при послідовному підключенні на хорошому навантаженні з даним інвертором...Тестер для АКБ пише SOC 67%
А що порекомендуєте? В межах розумного.Тестер правду не скаже на такі АКБ... В мене є АКБ з SOC98%, а працює 100Вт навантаження всього 30-40хв. А є інша АКБ з SOC55%, там навантаження 100Вт тримає до 3-х годин. Обидва акума AGM. Ваші АКБ потрібно замінити при першій можливості, не будуть вони працювати нормально при послідовному підключенні на хорошому навантаженні з даним інвертором...
Саме розумне рішення зараз - це купити 16 комірок 230-280А та хорошу БМС,що порекомендуєте? В межах розумного
Це видно в інверторі чи в батареї? Вони між собою з'єднані і спілкуються? Які налаштування в батареї?Але заряжае він її до 93-96%
Це видно на інверторі, на батареї не дивився, до цього були налаштування user але батарея не була підключена кабелем і на самій батареї було 100% заряду, зараз налаштування батареї pace, спілкуються між собою кабелем rs485 та інвертор бачить батареюЦе видно в інверторі чи в батареї? Вони між собою з'єднані і спілкуються? Які налаштування в батареї?
То передивіться налаштування батареї, може вона не дає заряджати максимум.інвертор бачить батарею
А що саме дивитись в якому напрямку ? Я поставив всі налаштування як у манулі і я думав якщо інвертор буде бачити батарею то він сам буде задавати вольтаж заряду і розрядуТо передивіться налаштування батареї, може вона не дає заряджати максимум.
Зазвичай. налаштування в БМС задають "тон" роботи інвертора.якщо інвертор буде бачити батарею то він сам буде задавати вольтаж