Допомжіть розібратися з інвертором anern an-sci02-pro-6200

Тобто, якщо не розглядати генерацію з листопада до березня, можна встановити навіть 3 панелі з Uхх 50в і розраховувати на більш-менш стабільну роботу протягом літнього півроку?
Як мінімум 4!!!

Всім доброго дня.
Я хотів би порадитись з експертами стосовно данного інвертора. Я купив інвертов Anern SCI02-PRO-6200 та батарею Anern Lithium Battery ANLPB-T-48100 LiFePO4. Хось може підказати які потрібно ввести параметри в інверторі для коректної роботи з даною батареею?
Дякую!

Вітаю.
Спробував дізнатися у виробника як правильно все підключати. Виробник без будь-яких коментарів накидав всяких інструкцій, мануалів та відео. Приатачу все це тут, можливо буде комусь корисно.
Але я так і не зрозумів чи читає інвертор інформацію з БМСу батареї, чи ні. Після підключення інвертора до батареї за допомогою RJ45 кабелю нічого не змінюется. Може хтось підказати як перевірити те, чи читає інвертор БМС батареї чи ні? Так чи правильно я зрозумів що їх підключати один до одного треба за допомогою комплетного кабелю (звичайний мережевий RJ45 кабель)?

UDP: я розумію зо можна все зробити через настройку USR на інверторі, але хотілось би все зробити по правильному

Вкладення

• EVO系列与我司锂电池485通讯线定义.jpg
    EVO系列与我司锂电池485通讯线定义.jpg
    49,2 Кб · Перегляди: 68
  • EVO逆变器与锂电池通讯操作视频(20230908更新).mp4
    9,3 Mб
  • PACE BMS Modbus Protocol for RS485 V1.3(2017-06-27)(2).pdf
    389,2 Кб · Перегляди: 54
  • PACE RS232commuciation protocal(PACE-RS232-TY16S)-20180705.pdf
    964,6 Кб · Перегляди: 34
  • 电池组与逆变器RS485通讯线(20240124更新).pdf
    54 Кб · Перегляди: 43
  • 亚能逆变器与锂电池通讯操作说明1.0.pdf
    261,4 Кб · Перегляди: 36
  • 逆变器通讯协议说明.pdf
    109,8 Кб · Перегляди: 36
Останнє редагування:
Вітаю.
Спробував дізнатися у виробника як правильно все підключати. Виробник без будь-яких коментарів накидав всяких інструкцій, мануалів та відео. Приатачу все це тут, можливо буде комусь корисно.
Але я так і не зрозумів чи читає інвертор інформацію з БМСу батареї, чи ні. Після підключення інвертора до батареї за допомогою RJ45 кабелю нічого не змінюется. Може хтось підказати як перевірити те, чи читає інвертор БМС батареї чи ні? Так чи правильно я зрозумів що їх підключати один до одного треба за допомогою комплетного кабелю (звичайний мережевий RJ45 кабель)?

UDP: я розумію зо можна все зробити через настройку USR на інверторі, але хотілось би все зробити по правильному
я можу підказати))
якщо обмін відбувається через RS485 - цылком ымовырно що там modbus
а це система клієнт - сервер. Тобто в такому разі інвертор (як сервер) має опрошувати клієнта
тобто на шині має бути обмін, що фіксується як логічним аналізатором,
так і просто програмами типу
якщо там не модбас - тільки логічний аналізатор (ну або просто осцилограф -
він просто бачитиме факт обміну інформацією)

я можу підказати))
якщо обмін відбувається через RS485 - цылком ымовырно що там modbus
а це система клієнт - сервер. Тобто в такому разі інвертор (як сервер) має опрошувати клієнта
тобто на шині має бути обмін, що фіксується як логічним аналізатором,
так і просто програмами типу
якщо там не модбас - тільки логічний аналізатор (ну або просто осцилограф -
він просто бачитиме факт обміну інформацією)
ну і якщо інфа від виробника - це про ваше обладнання - поздорвляю - там таки модбас!
так є шанси бачити не просто факт обміну а і розшифрувати пакети обміну і точно
бачити ХТО і про ЩО питає і ХТО ЩО відповідає)

Я інструкцію читав , Неможу зрозуміти як виглядає програмування. От вибрав я програму з переліку , як її підтвердити наприклад? Тому звернуся на цей форум.
Мені переконувалив цю батарею сказали що буде працювати з цим інвертором. Одні люди говорили що підключили напряму, вони налаштували нижню та верхню границю зардного та розрядного струму. Другі говорять що обовязково BMS. Я куплявши цей інвертор дума що там є на борут те що мені потрібно, в мене досвідв цьому 0 , але є бажання розібратися до кінця. Значить виходить що мені потрібно втановити і bms і балансир. Якшо я правильно рузумію cам по собі bms тоже може бути балансиром, тобто бути 2 в 1? Тепер що до батареї . Получається вона небуде працювати , від даного інвертора чи потрібно понижувати вольтаж? Щось мені незрузуміло. Прошу вибачиння якшо питання надто тупі.
Бмс обов'язково. Налаштування активується кнопкою ентер і переходом на нове налаштування

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, може хтось знає, чому не чистить історію генерації? Є в налаштуваннях пункт "clear all historical power generation" при його активації нічого не змінилося, історія генерації залишається. Інвертор anern 6200, додаток smart ess.

Вкладення

• Screenshot_20240828-001619__01.jpg
    Screenshot_20240828-001619__01.jpg
    40,7 Кб · Перегляди: 7
  • Screenshot_20240821-210308_SmartESS__01.jpg
    Screenshot_20240821-210308_SmartESS__01.jpg
    153,6 Кб · Перегляди: 7
  • Screenshot_20240821-205448_SmartESS__01.jpg
    Screenshot_20240821-205448_SmartESS__01.jpg
    122,4 Кб · Перегляди: 6
  • Screenshot_20240821-205439_SmartESS__01.jpg
    Screenshot_20240821-205439_SmartESS__01.jpg
    106,3 Кб · Перегляди: 8
Доброго дня. Підкажіть будьласка маю гібридний інвертор ANERN EVO 6200 і акумулятор SHOTO SDA 10-48100 з BMS ТР-BMS48100 LT-38_V1.2( написано на платі) при підключенні акумулятора до інвертора акумулятор відразу йде в захист , в чому може бути проблема?Інвертор на 220 працює без проблем помилки не видає.

Ні, помилок не має, просто BMS на акумуляторі вмикає захист і відмикає акумулятор
Можливо БМС реагує на кидок струму в момент заряджання конденсаторів в інверторі спробуйте спочатку під'єднати через лампочку або резистор, для того щоб зарядити конденсатори

Дякую за пораду , все запрацювало.:)

Вітаю! У мене також івентор Anern (SCI-EVO-4200) і "рідна" для нього АКБ ANERN AN-LPB-N-24100 (Lifepo4).
На батареї за замовчуванням стояло PACE_MODBUS по RS485, тому на інверторі вибрав, згідно інструкції, в пункті battery type (пункт 05 мануала): LIP (PACE 485).
Тепер інвертор бачить температури банок, вольтажі банок і ще там якусь інфу. Але я все ще не розумію чи інвертор підтгянув значення bulk charging voltage, float charging voltage, cut-off voltage (пункти 26, 27, 29 із мануалу) правильно чи ні? Бо вони все одно залишились в значеннях за замовчуванням і вони доступні для змін.

Вітаю! У мене також івентор Anern (SCI-EVO-4200) і "рідна" для нього АКБ ANERN AN-LPB-N-24100 (Lifepo4).
На батареї за замовчуванням стояло PACE_MODBUS по RS485, тому на інверторі вибрав, згідно інструкції, в пункті battery type (пункт 05 мануала): LIP (PACE 485).
Тепер інвертор бачить температури банок, вольтажі банок і ще там якусь інфу. Але я все ще не розумію чи інвертор підтгянув значення bulk charging voltage, float charging voltage, cut-off voltage (пункти 26, 27, 29 із мануалу) правильно чи ні? Бо вони все одно залишились в значеннях за замовчуванням і вони доступні для змін.
Де до нього акб брав ?

Назад
Угорі