Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З яким сервером?Доброго дня! Підкажіть, dSolarLite має можливість спілкування з сервером по domain name?
По клиенту на Windows. Убран спорный косинус фи и дублирующие цифры у аккумулятора. Теперь бы навести красоту для цифр (цветовую гамму, выделение и возможно сам шрифт).Нова версія #dSolar - реалтайм моніторинг сонячної станції
ver 2.5.0 (07.12.2024)
* Панель приладів для портретної орієнтації екрану
dSolar - real-time solar station monitoring system
The dSolar program complex is intended for Deye, Epever, Victron SmartShunt real-time monitoring the equipment of a home solar power plant created on the basis of Deye, Epever, Victron SmartShunt equipmentdoro.poltava.ua
Доброго дня. Вибачаюсь, не правильно задав питання. Маю сервер dSolard встановлений під armbian і клієнт dSolar під андроїд. В локальній мережі, по ip все працює. Хотілося мати можливість моніторити віддалено.З яким сервером?
1)по ДНС працює. В мене чяерез ddns.netДоброго дня. Вибачаюсь, не правильно задав питання. Маю сервер dSolard встановлений під armbian і клієнт dSolar під андроїд. В локальній мережі, по ip все працює. Хотілося мати можливість моніторити віддалено.
На даний момент маю можливість доступу тільки через хмару Keenetic (keenDNS) . Порт 7493 прокинув, але з'єднання немає. От і постало питання, чи може клієнт (dSolar ) з'єднуватись з сервером (dSolard) по domain name. Дякую.
P.S. Давненько не запускав клієнта. Зараз глянув а там так..
Переглянути вкладення 5561
Дякую. Зараз спробую.1)по ДНС працює. В мене чяерез ddns.net
2) в останній версії збільшений таймаут очікування відповіді по модбас. Повинно допомогти.
Так. Стало краще. Але з днс поки так і не взлетіло чомусь. :-(. Хоча з home assistant в мене працює така схема...1)по ДНС працює. В мене чяерез ddns.net
2) в останній версії збільшений таймаут очікування відповіді по модбас. Повинно допомогти.
Эдуард!Нова версія #dSolar - реалтайм моніторинг сонячної станції
ver 2.5.0 (07.12.2024)
* Панель приладів для портретної орієнтації екрану
dSolar - real-time solar station monitoring system
The dSolar program complex is intended for Deye, Epever, Victron SmartShunt real-time monitoring the equipment of a home solar power plant created on the basis of Deye, Epever, Victron SmartShunt equipmentdoro.poltava.ua
Зверніться до підтримки деї. Хай вам вишлють останню редакцію опису модбас регістрів для вашої моделі.И здесь наверно порядок числа нужно поменять.
Переглянути вкладення 5567
Их ответ.Зверніться до підтримки деї. Хай вам вишлють останню редакцію опису модбас регістрів для вашої моделі.
Зверніть їхню увагу на правильний опис регістру "Battery output current".
Зараз зроблено все згідно документації.
Це стара версія.Их ответ.
HiЦе стара версія.
Вона не для потужніх моделей.
в мене зроблено так як написано в цьому "останньому документі":Hi
Your inverter is a single phase inverter. The attachment is the latest modbus protocol for single-phase inverters.
Best regards
Gladys
Deye technical support
У вас, наче все нормально було до перепрошивки інвертора. Чи я помиляюсь?Hi
Your inverter is a single phase inverter. The attachment is the latest modbus protocol for single-phase inverters.
Best regards
Gladys
Deye technical support
качайте з сайту серверНет. Пока идеально не увидел)
Вот последняя картинка. Видно не соответствующий мощности ток.
Переглянути вкладення 5667