Едуард Зозуля
Tier2
- Реєстрування
- 26 Лип 2024
- Дописи
- 93
- Бали
- 18
- Сонячні панелі
- JaSolar
- Інвертор
- Deye
1) Це не сонячних панелей, а сенсорів пристрою але в розрізі кожного пристрою (якщо їх більше одного). Знаю. не зовсім логічно їх тут розміщувати, але біля іконки Перетворювача ніде.Ось декілька моментів, для мене як рядового юзера:
1. Показники температура сончних панелів. Звідки вона вгазалі береться, для мене загадка. Вони ніяк не відповідають дійсності. На момент скрінашота, на дворі -3. Темно. Струму від панелів немає. Візуально вкриті інієм. Найти в мережі звідки інвертор бере цю температуру не зміг. Інформативність цього параметра близька до "0".
2. Температури перетворювачів. Вважаю що точність з десятими градуса зайва. Просто перевантажує значеннями, та ускладнює сприйняття. Те саме і про голосове повідомлення, десяті зайві. Та ще по шкалі. Як береться початок та кінець шкали? Може початок брати наприклад від 20 градусів, а кінець до 70. Зміньювати крайні точки при виході за ці значення. А так, інформативність шкали троши не зрозуміла. Або мінімальне та максимальне значення, та -5 та +5 градусів. Тоді шкала весь час буде мати якесь значення. А так вона то пуста, то температура змінилась на +0,3 градуса, і вже пів шкали.
3. Те саме Десяті зайві.
4. Навантаження на АКБ. Може соті зайві?
5. Може воно і є, але я ще знайшов. Можливо відображати час коли була вимкнена мережа, та коли увімкнена. Можна ще кнопку рядом для скидання цієї дати. А ще кнопку с журналом коли мережа з'явилась та зникла.
6. На картинкі цього пункта немає, але - напругу перетворювача може теж без десятих? Або в настройках галку "значення без десятих на головному екрані".
2) початок шакали - мінімальна температура за добу по всім пристроям по двох сенсорах. кінець шкали - максимальна
4) прибрав
5) в повідомленнях сервера ця подія реєструється (Menu->Server Message)
6) прибрав