Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
BMS має 2 протоколи. Для 1 порта і для другого / третього.Переобжав в обох коннекторах піни на іншу сторону. Обрав в налаштуваннях інвертора і BMS PYL. Без результату. Підкажіть як з цим впоратись?
тому що я все розповів у відео. якщо ви не хочете переглянути відео, то мені важко щось ще додатиЯ ж Вам показав, що UART 2 не активний. Там неможливо будь що обрати. Я питав як у Вас обжато коннектори RJ45, та Ви не відповідаєте. Питав в який роз'єм підключали? Знову секрет.
втикніть кабель в ПЕРШИЙ роз'єм. привів фото, де він підписан RS485-1Передивився ще раз Ваше відео. Перевів перший та другий перемикачі в ON, адреса змінилась на "3". UART 2 змінив на 14, але підтвердити зміну неможливо. Кнопка "OK" не активна.
Підкажіть, щє раз. Може я не почув, або не побачив. Чи правильно я обжав кабель. З обох кінців (якщо дивитись на піни, у мене задіяні 7 та 8 піни. Хоча виходячи з інструкції BMS це будуть 1 та 2.
Вткнув. Нічого...втикніть кабель в ПЕРШИЙ роз'єм. привів фото, де він підписан RS485-1
кабель вірно
це переставили на Пілонтеч? кабель верніть в попередній стан, у вас все догори дригом перевернуто.33 - WOW,
я дійду, але пізніше. Чим LFP8 не сподобався?Підкажіть, які оптимальні (більш, менш) налаштування виставити у меню інвертора (SRNE 3КВт) для батереї LipoFe4 на 105АГ (8S збірка).
На форумі іншому підглянув, але деякі з них не зберігаються. Розумію, що є десь залежність між налаштуваннями. Ще не розібрався. Якщо б хтось написав, буду вдячний.
Мої такі:
04 - 26 ***** (цей не хоче зберігатись весь час змінюється на 24)
05 - 26,4
07 - 30
08 - USE
09 - 27,6
10 - 120 min
11 - 27,6
12 - 24
13 - 30
14 - 24,8
15 - 24,4
17 - 27,6
35 - 25,6
36 - 60
37 - 26,8
Фух! Нарешті переміг. Зробив ресет налаштувань BMS в додатку на телефоні. Обжав оби два конектори однаково (якщо дивитись на контакти, задіяв 7 та 8). В BMS обрав UART протокол 014 PYLON. Перший з 4-х перемикачів перевів в ON. Кабель підключив в гніздо з написом RS 485-2. В налаштуваннях інвертора 33 - PYL. Помилка зникла.це переставили на Пілонтеч? кабель верніть в попередній стан, у вас все догори дригом перевернуто.
В мене любі невірні налаштування приводили до циклічних перезавантажень. Продзвоніть тестером кабель
У меня полтора года работает по напряжению без связи с бмс, уточню бмс есть она просто не инверторнаяСкажіть будь ласка а простий акумулятор lifepo4 24v 100ah можна поставити до цього інвертора?
БМС я так розумію заводська та що в середині акума? А зарадні показники ви вручну виставели в інверторі правельно?У меня полтора года работает по напряжению без связи с бмс, уточню бмс есть она просто не инверторная
Jk но не инверторная, сейчас правда ее подружил с home assistant но это больше для перекачки ночного тарифа в дневнойБМС я так розумію заводська та що в середині акума? А зарадні показники ви вручну виставели в інверторі правельно?
на 3,3 кв модели вентиляторы по размеру такие же ? стоит ли переплативать за 3,3 квт модель ?На мій погляд непогано зібрано, якісна збірка це взагалі про SRNE. Вентилятори потужні, роз'єми AC та PV кращі, ніж на 3 кВт-ній моделі.