- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.738
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
я саме про потужність навантаження. На вхід він все чітко показує. Хитрує.Мій адекватно міряє напруги
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я саме про потужність навантаження. На вхід він все чітко показує. Хитрує.Мій адекватно міряє напруги
мій по 220 і на вхід і на вихід показує правдуя саме про потужність навантаження. На вхід він все чітко показує. Хитрує.
Щось не сходиться. В США мережа 110В.Відповідь продавця: "Поскольку бренд SRNE выходит на рынок, они не предоставляют нам модели с их логотипом. Они продают только модели США без логотипа."
дайте посилання, де бралиДоброго вечора! Прийшов мій інвертор. І не знаю чи то радіти , чи не дуже . Мав бути srne asf48100u200-h, а приїхав spi-10k-sp.
Shenzhen Teze Power Co., Ltd.дайте посилання, де брали
В назвах моделів, SRNE чітко маркує під який ринок іде конкретна модель. Якщо ринок EU, то в назві має буква S, для US - U. Судячи по вашому замовленню, Ви взяли модель під US.Доброго вечора! Прийшов мій інвертор. І не знаю чи то радіти , чи не дуже . Мав бути srne asf48100u200-h, а приїхав spi-10k-sp.
Та ні, всі моделі з "U" в назві - на 110 Вольт. А у людини 220 вольтовий інвертор. Чому він не брендований як SRNE - це інше питання.В назвах моделів, SRNE чітко маркує під який ринок іде конкретна модель. Якщо ринок EU, то в назві має буква S, для US - U. Судячи по вашому замовленню, Ви взяли модель під US.
Мабуть радійте, тому що той, що ви замовляли, на 110 Вольт, літера U в назві на це вказує.Доброго вечора! Прийшов мій інвертор. І не знаю чи то радіти , чи не дуже . Мав бути srne asf48100u200-h, а приїхав spi-10k-sp.
В вас також 10kv?Та ні, всі моделі з "U" в назві - на 110 Вольт. А у людини 220 вольтовий інвертор. Чому він не брендований як SRNE - це інше питання.
В мене теж не брендований, але від "орігінального" SRNE нічим не відрізняється ні зовні, ні всередині.
Ні в мене на 3,3 кВт, 24-х вольтовий HF2430S80-H. Купував його на початку червня на Розетці, де він був під кодовою назвою "Agent".В вас також 10kv?
На мій погляд непогано зібрано, якісна збірка це взагалі про SRNE. Вентилятори потужні, роз'єми AC та PV кращі, ніж на 3 кВт-ній моделі.В загальному мені подобається! Він дуже тяжкий , все зроблено акуратно. Деталі на вигляд добротні. Я зробив кілька знімків середини, подивіться хто в цьому розуміється, чи добрий?
Мене мучить одне питаняя, якщо це не оригінал, а можливо і оригінал, але без напису, яке програмне забезпечення використовувати і де його взяти?Ні в мене на 3,3 кВт, 24-х вольтовий HF2430S80-H. Купував його на початку червня на Розетці, де він був під кодовою назвою "Agent".
Але це SRNE, тільки без відповідного надпису на корпусі. Чому так ¯\_(ツ)_/¯
Мене мучить одне питаняя, якщо це не оригінал, а можливо і оригінал, але без напису, яке програмне забезпечення використовувати і де його взяти?
Wifi модуль доїжає. А як звязати bms і інвертор, знаю що є можливість за допомогою RS485, але всюди пишуть що виробник інвертора має надати програму під bms.
Ще є додаток для телефону , але треба мати блютуз або WiFi модулі в інверторі або до нього підключені, в мене немає.
Ні. Нічого від нього не треба.Wifi модуль доїжає. А як звязати bms і інвертор, знаю що є можливість за допомогою RS485, але всюди пишуть що виробник інвертора має надати програму під bms.
В мене bms daly , чи є в неї цей протокол?Ні. Нічого від нього не треба.
В меня на інверторі протокол Пілонтеч, на БМС протокол Пілонтеч,(14, низьковольтний).