andruliyza
Tier2
- Реєстрування
- 19 Лют 2024
- Дописи
- 73
- Бали
- 8
Підкажіть який щнур і де купити для звязку бмс з інвертором?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я розповідаю тут як я зробив.Підкажіть який щнур і де купити для звязку бмс з інвертором?!
Це залежить від того, який саме у вас акумулятор. Якщо ліфер на 8 комірок, ставте у 8 пункті LF08, тоді всі параметри виберуться автоматично, як в таблиці із розділа 4.3(Battery type parameters). Або ставте USE і налаштовуйте все вручну, згідно з паспортом на акумулятор (якщо він в вас є). Я у себе поставив LF08, а потім трохи підлаштував напруги під свої параметри, бо в мене інвертор бреше по заміру вольтажа акумулятора - завищує все на 0,2 В.підкажіть будь-ласка які параметри в налаштування ставили на 23в 3квт інвертор по батареї? пункт 8. І який нижній та(на комірку) верхній вольтаж по батареї ? ( а краще усі пункти, бо тут їх побільше від павмр і вони трохи інші)
Виберіть меню INV, там буде показуватись температура та вихідна потужність, в мене вона більш менш співпадає.Поки все ще ганяю в тестовому режимі. Підключив Solar Assistant, із SRNE і там певні непорозуміння. Як і утиліта SRNE в мене нормально так і не запрацювала. Але про це трохи пізніше.
Так от - мій інвертор конкретно бреше про потужність навантаження.
Там де 10 Вт пише 250, там де 1 кВт пише 1500.
З акумулятора знімається вірна потужність, все перевіряв. Бреше саме інвертор.
Хтось дивиться на ці циферки?
Виберіть меню INV, там буде показуватись температура та вихідна потужність, в мене вона більш менш співпадає.
Ось, на другому відео, чудово видно вихідне навантаження 1.40(кВт). А в режимі OUTPUTBATT (по якому ви орієнтувались в відео про HERO EE 2) - 1.55(кВт). Різниця (!!!) ~150Вт.
тут є і ваш пункт
факт. але споживання з мережі менше 1100 Вт. Всі відео зняті за однакових умов. Для мене що 1400, що 1500 при споживанні у 1070 - брехняОсь, на другому відео, чудово видно вихідне навантаження 1.40(кВт). А в режимі OUTPUTBATT (по якому ви орієнтувались в відео про HERO EE 2) - 1.55(кВт). Різниця (!!!) ~150Вт.
Таке запитання :
У мене поки слабкі АКБ, чи можна в налаштуваннях виставити так якщо навантаження на виході інвертора вище 500Вт щоб він не переходив на акумулятор при відсутності сонця взагалі. (тільки в режимі бай пас) Не залежно яка напруга є на батареї.
Можливо я даремно перелякав всіх. На звичайному навантаженні все ок. Але Хітіум Херо зносить в чисту мізки інвертору.3000ник. навантаження керамічна панель 375ват
Pylontech вибирайте. На Бмс так само (там 2, обирати 14-тий)В налаштуваннях BMS обрав UART1 - WOW SRNE.
Pylontech вибирайте. На Бмс так само (там 2, обирати 14-тий)
підтримка SRNE на це сказала у мене не той акумулятор, міняйте на інший.
на зауваження про БМС і т.п. впали на мороз
Бо в мене сумнів, що так правильно