Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Підкажіть який щнур і де купити для звязку бмс з інвертором?!

Китаєць дав посилання на офіційну сторінку SRNE для скачування п/з. Значить оригінал! тільки без етикетки

Підкажіть який щнур і де купити для звязку бмс з інвертором?!
Я розповідаю тут як я зробив.
Дуже вам раджу почитати документацію до БМС. Якщо щось буде не зрозуміло - тоді перепитати.

підкажіть будь-ласка які параметри в налаштування ставили на 23в 3квт інвертор по батареї? пункт 8. І який нижній та(на комірку) верхній вольтаж по батареї ? ( а краще усі пункти, бо тут їх побільше від павмр і вони трохи інші)

Останнє редагування:
підкажіть будь-ласка які параметри в налаштування ставили на 23в 3квт інвертор по батареї? пункт 8. І який нижній та(на комірку) верхній вольтаж по батареї ? ( а краще усі пункти, бо тут їх побільше від павмр і вони трохи інші)
Це залежить від того, який саме у вас акумулятор. Якщо ліфер на 8 комірок, ставте у 8 пункті LF08, тоді всі параметри виберуться автоматично, як в таблиці із розділа 4.3(Battery type parameters). Або ставте USE і налаштовуйте все вручну, згідно з паспортом на акумулятор (якщо він в вас є). Я у себе поставив LF08, а потім трохи підлаштував напруги під свої параметри, бо в мене інвертор бреше по заміру вольтажа акумулятора - завищує все на 0,2 В.

Поки все ще ганяю в тестовому режимі. Підключив Solar Assistant, із SRNE і там певні непорозуміння. Як і утиліта SRNE в мене нормально так і не запрацювала. Але про це трохи пізніше.

Так от - мій інвертор конкретно бреше про потужність навантаження.
Там де 10 Вт пише 250, там де 1 кВт пише 1500.
З акумулятора знімається вірна потужність, все перевіряв. Бреше саме інвертор.

Хтось дивиться на ці циферки?
Виберіть меню INV, там буде показуватись температура та вихідна потужність, в мене вона більш менш співпадає.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
У мене покази потужності у вольт-амперах, що споживається по АС, на дисплеї інвертора та на дисплеї реле потужності, втановленного по його виходу, білш-менш співпадають. Якщо дивитись потужність в кВт, буває різніця в залежності від наванаження, бо інвертор, на відміну від реле, не бачить різніці між ВА та кВт по змінному струму, яка виникає за рахунок реактивної потужності.
Напруги АС та PV мій інвертор міряє корректно, а струми PV та в ланцюгу акумулятора я не перевіряв, бо немає чим і мені це не настільки цікаво, щоб купляти струмові кліщі.

Ось, на другому відео, чудово видно вихідне навантаження 1.40(кВт). А в режимі OUTPUTBATT (по якому ви орієнтувались в відео про HERO EE 2) - 1.55(кВт). Різниця (!!!) ~150Вт.
факт. але споживання з мережі менше 1100 Вт. Всі відео зняті за однакових умов. Для мене що 1400, що 1500 при споживанні у 1070 - брехня

Таке запитання :
У мене поки слабкі АКБ, чи можна в налаштуваннях виставити так якщо навантаження на виході інвертора вище 500Вт щоб він не переходив на акумулятор при відсутності сонця взагалі. (тільки в режимі бай пас) Не залежно яка напруга є на батареї.

Таке запитання :
У мене поки слабкі АКБ, чи можна в налаштуваннях виставити так якщо навантаження на виході інвертора вище 500Вт щоб він не переходив на акумулятор при відсутності сонця взагалі. (тільки в режимі бай пас) Не залежно яка напруга є на батареї.

Ні, немає таких налаштувань в інверторах SRNE.
З не дуже потужним акумулятором доводиться постійно перемикатись вручну між режимами UTL (пріоритет мережі) та SOL (пріоритет сонця). Якщо акумулятор достатньо потужний порівняно зі споживанням, можна завжди стояти в режимі SOL, в такому режимі інвертор автоматично перемикається на мережу, коли стає зовсім темно, та повертається на споживання від сонця та акумулятора на світанку.

сьогодні отримав свій 3000ник. навантаження керамічна панель 375ват
photo_2024-10-30_19-41-08.jpg

3000ник. навантаження керамічна панель 375ват
Можливо я даремно перелякав всіх. На звичайному навантаженні все ок. Але Хітіум Херо зносить в чисту мізки інвертору.
Якщо є мережа, то інвертор показує споживання майже 2 рази менше.
Якщо немає - то майже в півтора більше.
Нарешті отримав прямий доступ до суппорта, завтра будуть дивитись в живу мою ситуацію.

Із того що вже закрито
Одночасна робота із БМС та моніторингом (через ЮСБ) не можлива.

над рештою питань працюю.
Якщо в когось є зауваження, чітко сформульовані, які хочеться передати суппорту - пишіть

Доброго вечора. Підкажить, чи в когось вийшло зв'язати інвертер та інверторну JK BMS? За рекомендаціями виробника SRNE зробив налаштування в інвертері: п.32 - BMS, п. 33 - WOW, п.39 - BMS. В налаштуваннях BMS обрав UART1 - WOW SRNE. Обжав кабель (виту пару). Взяв 2 проводи з 8, інші обрізав. В порт RJ45 BMS (перший від індикаторів) задіяв 7 та 8 піни. В порт RJ45 інвертора теж підключив 7 та 8 піни. Отримав помилку 58 - не підключена BMS.

Вкладення

• IMG20241102180637.jpg
    IMG20241102180637.jpg
    5,9 Mб · Перегляди: 16
  • IMG20241102180701.jpg
    IMG20241102180701.jpg
    7,5 Mб · Перегляди: 15
  • Безымянный.png
    Безымянный.png
    48,2 Кб · Перегляди: 13
  • RS485.png
    RS485.png
    84,1 Кб · Перегляди: 14
В налаштуваннях BMS обрав UART1 - WOW SRNE.
Pylontech вибирайте. На Бмс так само (там 2, обирати 14-тий)
підтримка SRNE на це сказала у мене не той акумулятор, міняйте на інший.
на зауваження про БМС і т.п. впали на мороз

Pylontech вибирайте. На Бмс так само (там 2, обирати 14-тий)
підтримка SRNE на це сказала у мене не той акумулятор, міняйте на інший.
на зауваження про БМС і т.п. впали на мороз

А підкажіть, які піни обжимали на RJ45 (якщо орієнтувати вилку пінами до себе)?

Бо в мене сумнів, що так правильно

Вкладення

• кабель.jpg
    кабель.jpg
    229,5 Кб · Перегляди: 12
Тобто треба переобжати обидва коннектори на іншу сторону?

Назад
Угорі