Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Повинно бути так, як повинно працювати! Або дайте посилання на те, що повинно працювати при нульових положеннях перемикачів. У мене не вийшло підключитися з нулями, тільки при першій адресі. І все працює так, як у Енді з "оф-грід-гараж".
А в мене от працює при всіх донизу.
Для підключення до компа переводять перший пін догори і воно буде працювати і з інвертором, але якщо підключити ще одну батарею до цієї, з двома пінами піднятими, то інвертор буде бачити лише першу. В головної бмс всі піни повинні бути опущені.

В головної бмс всі піни повинні бути опущені.
В мене одна БМС поки що. І ноут не бачить її при нульових пінах.
Скоро буду ставити ще одну батарею з такою ж БМС, тоді й буду пробувати.

В мене одна БМС поки що. І ноут не бачить її при нульових пінах.
Скоро буду ставити ще одну батарею з такою ж БМС, тоді й буду пробувати
Для того щоб bms і ноут з'єднаись - потрібна змінити адресу з 0 на іншу. бо тільки тоді в додатку можна вибрати адресу батареї і законектитись

Вкладення

• IMG_20250318_102536.jpg
    IMG_20250318_102536.jpg
    334 Кб · Перегляди: 20
  • IMG20250317154323.jpg
    IMG20250317154323.jpg
    6 Mб · Перегляди: 17
  • IMG20250317154330.jpg
    IMG20250317154330.jpg
    5,7 Mб · Перегляди: 15
  • IMG20250317154353.jpg
    IMG20250317154353.jpg
    5,6 Mб · Перегляди: 15
  • Безымянный.png
    Безымянный.png
    57,6 Кб · Перегляди: 16
Я так зрозумів на протоколі SRNE ніхто не працює?

Потрібно! На інверторній БМС так точно перший зліва (від світлодіодів) вгору. Коли всі до низу, то немає з'єднання з інвертором.
Сьогодні попробував вимкнути перший перемикач, все працює без нього .

Далі (100Баланс) працює. Я перевіряв
А ЖК не хоче. А я купив собі ЖК і поки переваг , щоб її ставити не бачу. В мене стоїть 200А ДАЛІ і 5А ДАЛІ активний балансир. Все працює стабільно і ще є зв'язок по WiFi , для контролю і налаштувань.

А ЖК не хоче. А я купив собі ЖК і поки переваг , щоб її ставити не бачу. В мене стоїть 200А ДАЛІ і 5А ДАЛІ активний балансир. Все працює стабільно і ще є зв'язок по WiFi , для контролю і налаштувань.
JK то люди блогерів надивилися яке воно "хороше" і кинулися ставити а виявилось як завжди, достатньо подивитися на зовнішній вигляд ДАЛІ и JK и побачите де фабричній масовий виріб а де дрібносерійний експериментальний

JK то люди блогерів надивилися яке воно "хороше" і кинулися ставити а виявилось як завжди, достатньо подивитися на зовнішній вигляд ДАЛІ и JK и побачите де фабричній масовий виріб а де дрібносерійний експериментальний
ну так в дейлі і цінник відповідний, я вибирав між дейлі сеплос і джіконг , ціна переважила в сторону джіконга, так прошивка з приколом але оновив і все працює, оновлення виходять баги фіксяться а це головне.

якщо у вашого інвертора таки характеристики1742476967341.png
я так розумію як що в мене такі сонячні панелі 1742477045909.png
то я можу зібрати сонячний масив з 2 по 2 послідовно з'єднаних панелей ? по холостому току буде 83,8 В а по току макс.потужності 23,52 А, та як що 2 панєлі на південь, а ще 2 на захід напралені , одночасно 100 % вони ніколи не дадуть і потужності 1600w не досягнуть, ще й запас буде на зимовий період.
А скількі у вас панелей і як вони підключені до інвертора ?

якщо у вашого інвертора таки характеристикиПереглянути вкладення 7243
я так розумію як що в мене такі сонячні панелі Переглянути вкладення 7244
то я можу зібрати сонячний масив з 2 по 2 послідовно з'єднаних панелей ? по холостому току буде 83,8 В а по току макс.потужності 23,52 А, та як що 2 панєлі на південь, а ще 2 на захід напралені , одночасно 100 % вони ніколи не дадуть і потужності 1600w не досягнуть, ще й запас буде на зимовий період.
А скількі у вас панелей і як вони підключені до інвертора ?
в одному стрінгу панелі тільки в один напрямок... ніяких рознесень.
подавай хоч скільки на інвертор а більше 1400ват не прийме

чому не можна рознести паралельно з`єднані панелі? в мене вже так працюють на звичайному мппт деякий час 100 відсотків одна панель деякий друга , деякий час разом відсотків по 60 віддача, грубо. Панелі направлені одни на південь другі на захід чітко. Може ви не зрозуміли, я мав на увазі 2 панелі направлені на різні сторони паралельно, а потім таку ж пару з'єднати с першою послідовно.

Останнє редагування:
Якби було місце яб реалізував цю ідею та йкрутив би на всі сторони світу :) 1742969574315.png

Тане шукав би інвертор з великим током та малою напругою по PV

• Like
Реакції: kikv
Рекомендую обирати сонячні панелі по списку Bloomberg Tier 1 , в першу чергу по ККД ( зараз це > 22 % у найкращіх Longi, Jinko Solar, JA Solar і т. д. по списку. Чому по ККД - тому що за рік завдяки технологіям додається не бідше 0,02 % ККД. Список оновлюється чі раз на рік чи що. Джерело - bloomberg nef 2024 global pv market outlook або https://7sun.eu/ranking-tier-1-3q-2...arcPv7x2Y4cplhfA0_IdkWMlf714_3_Q2-cZh2ZN9qxn8

Правильно -"не більше 0,2 % ККД" і оновлюється список " раз на квартал ". Там є списки по окремих моделях СП.

Останнє редагування:
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка! Чому при короткому замиканні, відключається інвертор а не автомат? А правда ще реле напруги спрацювало.

Доброго вечора! Підкажіть будь ласка! Чому при короткому замиканні, відключається інвертор а не автомат? А правда ще реле напруги спрацювало.
Тому що електронний захист спрацьовує за соту секунди , тоді як автомат базується на тепловому ефекті що значно повільніше електроніки і менч точно, ставте струмове реле з налаштуванням струму спрацювання менчими за максимальний струм інвертора, тоді воно вибє першим. + автомати мають різну часоамперну характеристику, два автомати з одним номіналом але різним класом мають різний час спрацювання при перевантаженні.

Назад
Угорі