Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Різниця між інверторною бмс та неінверторною.
Неінверторні не мають менеджменту заряду/розряду- це часткова підтримка протоколу.

В даному випадку підключення цього інвертора до цієї бмс не має сенсу.
Інвертор запитує інформацію стосовно менеджменту заряд/розряд, на яку бмс не має відповіді

Вкладення

• IMG_20251219_143642.jpg
    IMG_20251219_143642.jpg
    1 Mб · Перегляди: 5
  • IMG_20251219_143700.jpg
    IMG_20251219_143700.jpg
    1,2 Mб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
То в вас теж не розпаяний той роз'єм? І ви вирішили шо до gps роз'єму можна під'єднати інвертор через перехідник? А де ви таке вичитали?
З того роз'єму GPS дійсно можна знімати дані БМС. Наприклад так роблять деякі інтеграції Home Assistant. Але протокол там якийсь специфічний. Інвертори його не розуміють. Принаймі так було на версіях до 15.хх Може в 19.хх вже і можна.

Данні знімати можна, я ж і не спорю. Бо китайці пишуть, шо то до екранчика роз'єм, який просто виводить інформацію.

Різниця між інверторною бмс та неінверторною.
Неінверторні не мають менеджменту заряду/розряду- це часткова підтримка протоколу
Та наче ці V19 теж вміють з інверторами спілкуватись. Хтось з форума про це вже писав. Я сам ще не проводив експерименти. Чекаю на комунікаційну плату. Бо на ній розпаяні ще якісь додаткові мікросхеми. Хочу подивитись що там і навіщо.

А навіщо тоді адаптер той?

Та наче ці V19 теж вміють з інверторами спілкуватись. Хтось з форума про це вже писав. Я сам ще не проводив експерименти. Чекаю на комунікаційну плату. Бо на ній розпаяні ще якісь додаткові мікросхеми. Хочу подивитись що там і навіщо.
От і мені стало цікаво розібратись в цих протоколах та з'єднаннях, через місяць зніму цю плату та поставлю на 12в збірку, інверторна плата вже лежить, чекає)) Колеги які ще думки будуть, здаємося? та встановити інверторну прямо зараз))
помилка 58 "помилка комунікації" зникла, тобто інвертор зв'язок бачить, але який протокол спробувати інший. У тех підтримку SRNE теж пишу чекаю від них відповідей

Karl. Так, дякую, це я зрозумів. Але ж в чоловіка є роз'єм готовий, нашо він під'єднує через адаптер коли треба напряму А та В з'єднати. Ось шо мені цікаво.

Karl. Так, дякую, це я зрозумів. Але ж в чоловіка є роз'єм готовий, нашо він під'єднує через адаптер коли треба напряму А та В з'єднати. Ось шо мені цікаво.
Я теж думав, що на тих пінах вже чистий RS485. Але потім подивився на комунікаційну плату, куди штатно такі роз'єми підключають і бачу там ще якісь мікросхеми присутні. Вирішив дозаказати цю плату і з'ясувати навіщо вони.

Вкладення

• bms2.JPG
    bms2.JPG
    65 Кб · Перегляди: 5
Я теж думав, що на тих пінах вже чистий RS485. Але потім подивився на комунікаційну плату, куди штатно такі роз'єми підключають і бачу там ще якісь мікросхеми присутні. Вирішив дозаказати цю плату і з'ясувати навіщо вони.
Важное замечание перед покупкой!!!!!

Не все модели BMS JIKONG совместимы с этой интерфейсной платой. Перед покупкой,
1. Пожалуйста, проверьте, являются ли разъемы RS485 и CANBUS вашей системы управления батареей (BMS) 4-контактными. Если нет, то использовать устройство нельзя.
Это интерфейсная плата с функцией RS485, но без функции CAN-шины.

1766155513453.png

Спробував ще підєднатися на Роз'єм Р4, RS485 там теж є, 1,2 контакти. але теж не зміг нічого налаштувати щоб зникла помилка 58 по зв'язку.

Назад
Угорі