Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Цікавить чи на srne/gtmt 3kw працює заряд акб в режимі сну(енергозбереження) і яке споживання від акб в цьому режимі взагалі? Може хтось перевірити будь ласка?

для будь-якого гібридного інвертора, незалежно від напруги та потужності існує розроблена схема, яка уникає процес постійного заряджання-розряджання bulk-float для усіх тирів акумуляторів 12-48В. Це особливо важливо, коли гібридний інвертор працює як безперебійник.
Кому цікаво, пишіть безпосередньо.

Ще цікаво чи адекватно працює відключення по перегрузу до 125%(3.7kw) після 5хв. Хто тестив?)

Ще цікаво чи адекватно працює відключення по перегрузу до 125%(3.7kw) після 5хв. Хто тестив?)
Якщо немає відповідних знань і навичок, потрібно зрозуміти, що гібридний інвертор не використовується при максимально допустимих навантаженнях, яке вказано у його характеристиках, а тим більше розраховувати на перевантаження до 125%.
Такі тестування немають жодного змісту та логіки і це звучить дуже дивно.
Щодо спрацювання захисту, то у всіх інверторах він спрацює від перевантаження.
А фрази, "а ось у мого знайомого ..." треба залишати при собі.

Якщо немає відповідних знань і навичок, потрібно зрозуміти, що гібридний інвертор не використовується при максимально допустимих навантаженнях, яке вказано у його характеристиках, а тим більше розраховувати на перевантаження до 125%.
Такі тестування немають жодного змісту та логіки і це звучить дуже дивно.
Щодо спрацювання захисту, то у всіх інверторах він спрацює від перевантаження.
А фрази, "а ось у мого знайомого ..." треба залишати при собі.
Просто це заявлено в інструкції.

Вкладення

• Screenshot_20260904_182609_ReadEra.jpg
    Screenshot_20260904_182609_ReadEra.jpg
    463,9 Кб · Перегляди: 5
я з вами погоджуюсь. Але певні елементи характеристик пристрою слід приймати з деференційованим підходом.
З іншого боку, перевантаження 5 чи 10 сек ми , як користувачі , ніяк особливо не зафіксуємо, це більше для лабораторних досліджень.
Це щось підібне, до заявленого споживання пального, чи електричної енергії автомобілем, коли він встановлений на коліщатах в лабораторних умовах.
Тому, у випадку можливих короткочасних перевищень номінальної потужності, які час від часу можуть повторюватись, краще взяти інвертор наступний за типорозміром.

Назад
Угорі