Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо немає відповідних знань і навичок, потрібно зрозуміти, що гібридний інвертор не використовується при максимально допустимих навантаженнях, яке вказано у його характеристиках, а тим більше розраховувати на перевантаження до 125%.Ще цікаво чи адекватно працює відключення по перегрузу до 125%(3.7kw) після 5хв. Хто тестив?)
Просто це заявлено в інструкції.Якщо немає відповідних знань і навичок, потрібно зрозуміти, що гібридний інвертор не використовується при максимально допустимих навантаженнях, яке вказано у його характеристиках, а тим більше розраховувати на перевантаження до 125%.
Такі тестування немають жодного змісту та логіки і це звучить дуже дивно.
Щодо спрацювання захисту, то у всіх інверторах він спрацює від перевантаження.
А фрази, "а ось у мого знайомого ..." треба залишати при собі.
Так. Але заявлено 5хв роботи при навантаженні 102%-125% і вимкнення. Це доволі цікаво, для чайника чи мікрохвильовки. От і питаю чи хтось це тестив.я з вами погоджуюсь. Але певні елементи характеристик пристрою слід приймати з деференційованим підходом.
З іншого боку, перевантаження 5 чи 10 сек ми , як користувачі , ніяк особливо не зафіксуємо, це більше для лабораторних досліджень.
Це щось підібне, до заявленого споживання пального, чи електричної енергії автомобілем, коли він встановлений на коліщатах в лабораторних умовах.
Тому, у випадку можливих короткочасних перевищень номінальної потужності, які час від часу можуть повторюватись, краще взяти інвертор наступний за типорозміром.
у нього інвертор буде працювати , як безперебійник. А у такому випадку не байпас, а встановлення авр, щоб не ганяти всі хотілки через інвертор, а навпростець мережа-споживач !Я на іншому тестив - не спрацював захист, вилетіли мосфети. Це від батареї. Більш нема бажання....
В байпасі повинно працювати без приколів.
Написано "авр". Звісно не таке як зовнішнє. Мій hf2430s60-100 перемикається з мережі на батарею за допомогою механічного реле. При появі мережі так само спрацьовує реле - працює ЯК АВР.жодного авр в середині інвертора немає, не плутайте різні речі.
Дійсно навіщо це, коли ЗУБР на вводі має функцію затримки включення. (?!)Бо навіщо.
"Бо навіщо" це була tipo.Дійсно навіщо це, коли ЗУБР на вводі має функцію затримки включення. (?!)
Та й сам інвертор перемикається на мережу з затримкою.
всі гібридні інвертори пропускаю електромережу також через байпас, одні менше номінала, більшість свій номінал, а є такі, що пропускають і понад свій номінал у байпасі. Не буду вам писати, що при цьому є процес збільшення втрат на власну роботу інвертора, його нагрів і т.д.Ви не розумієте що срне серії hf не гібриди чи шо? Там справжній байпас працює - реле.
Він в режимі "безперебійника" пропускає мережу так само як і авр - без перетворень додаткових і підмісів.
Мабуть ви при своєму залишитесь а я при своєму.всі гібридні інвертори пропускаю електромережу також через байпас, одні менше номінала, більшість свій номінал, а є такі, що пропускають і понад свій номінал у байпасі. Не буду вам писати, що при цьому є процес збільшення втрат на власну роботу інвертора, його нагрів і т.д.
Тому, краще поза межами інвертора використовувати АВР у випадку використання інвертора як безперебійника.
тут не про те йдеться. Якщо у мене доступна електромережа ззовні , то я можу увімкнути одночасно мікрохвильову та ел. чайник і при цьому працює пральна машинка, чи посудомийка і загальне навантаження складе 5-6 кВт, що є допустимим у сучасних квартирах.Мабуть ви при своєму залишитесь а я при своєму.
Срне 3кВт "жере аж" 25Вт в режимі байпасу.
Що через нього споживання йде що в обхід через авр - 24Вт , якщо він працює.
Інша справа що можна взагалі його вимкнути але ж тоді то не дбж буде а незрозуміло що.
І ще - гойдалки звісно будуть заряд/розряд, але це відбувається настільки рідко що цим можна знехтувати. Наприклад в режимі юзер і налаштуванні балк 28В , флоат 26.6В , речардж поінт 26.4В зарядка вмикається раз на тиждень (з батареєю 100аг) і маємо повноцінний дбж без зайвих приладів.
Інша справа що при навантаженні більше 500Вт він всеодно вмикає дуйчики навіть в байпасі, але нічого не гріється в цьому режимі крім котушки реле і внутрішнього блока живлення з трансформатором.