У мене саме така модель. Брав її саме через максимальний струм заряду від мережі 60А. Інші інвертори на 12В акуми видають максимальний струм заряду від мережі в межах 20-40А максимум, а те, що на них пишуть 100А - так там дрібним шрифтом під зірочкою дописують, що це зарядка від мережі + сонця, разом взятих. Якщо інвертор використовується без сонячних панелей, виключно як класичний ДБЖ, то ця модель - саме те, що треба. Награвся я вже тими Volt Polska та Logic Power-ами, які видають максимум 15-20А, і це не постійно, а лише на самому початку зарядки, при повністю розрядженому акумуляторі. По мірі зарядки ампераж падає, тому якщо є потреба зарядити з 0 до 100% акумулятор на 200Аг, то час, який це займе з інвертором із вбудованою зарядкою на 20А max, далеко не 10 годин, а всі 14-15 годин.
Дивіться на паспорт самого акумулятора, що там пишуть про рекомендований та максимально допустимий струм заряду. У мене LiTime LiFePO4 ємністю 100Аг. У нього рекомендований струм заряду 20А (0,2С), при якому акумулятор набирає за 5+ годин 100% ємності, або 50А (0,5С), при якому акумулятор за 2+ годин набирає 97% ємності. Максимальний струм заряду 100А (1С), але акумулятор Вам за таку "піджарку" дякую не скаже.
Досвід експлуатації інвертора лише тиждень. Сам інвертор працює добре. На свою роботу бере доволі багато - близько 70 Вт (на холостий ход). Є проблема із стороннім софтом. Wi-Fi модуль передає в хмару не коректні дані по струму заряду. У мене в інверторі виставлено максимальний струм заряду 20А (і від мережі, і від мережа+сонце), на дисплеї показується 19-20А, на клеми акумулятора надходить 19-20А, а в додатку і на dessmonitor показує 24-25А. Тобто добавляє "зайві" ампери. Перші дні трохи панікував, але потім розрядив акумулятор майже в нуль, увімкнув мережу, і уважно все переміряв та дослідив. Продавці-китайці просили їм вислати відео з фото доказами. Надішдю за одно і на завод та штаб-квартиру PowMr.